Ανακοίνωση – καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για την εμφάνιση οπαδών του Σώρρα στην Ιστιαία

Κακοπαιγμένο θεατρικό έργο σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβ. 2018, στην Ιστιαία και στα γύρω χωριά, από 25 περίπου οπαδούς του θιάσου του φυγόδικου Αρτέμη Σώρρα, παίχτηκε μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα κατοίκων της περιοχής μας. Κρατώντας σημαίες, σε σχεδόν στρατιωτικό σχηματισμό, που θύμιζε έντονα χρυσαυγίτικα σχήματα, καλούσαν με ντουντούκα τους πολίτες ,να ενταχθούν στις τάξεις τους, υποσχόμενοι ότι ο αρχηγός τους, θα εξαλείψει τα χρέη τους ,άλλα και ολόκληρο το Ελληνικό χρέος.

Δεν μας εξήγησαν βέβαια, γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα ,αφού έχει τόση δύναμη και κατέχει τόσο χρήμα, αλλά αντ’ αυτού βρίσκεται ,αυτήν την στιγμή, φυγόδικος , κρυπτόμενος και κατηγορούμενος από πρώην μέλη της «κίνησης» του, ως σφετεριστής της περιουσίας των.

Το χάπενινγκ έλαβε τέλος στην πλατεία Ιστιαίας, όπου δόθηκε όρκος στους 12 Ολύμπιους θεούς και ο 25μελής θίασος  εφώναξε «αήρ, αήρ, αήρ»…..

ευτυχώς ο αήρ τους άκουσε και ήρθε και τους πήρε!!!

Καλούμε τους πολίτες να απομονώσουν τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα, που μόνο στόχο έχουν την εκμετάλλευση τους, από «αγύρτες – σωτήρες του έθνους» και τροφοδοτούν το φασιστικό φαινόμενο.

Ιστιαία 5 Φεβ.2018

Από το γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *