Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ευβοίας

Σήμερα, Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΛΜΕ στη Χαλκίδα, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο με σημαντικά θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Άκαρπη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σχετικά με τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ Αλιβερίου-Ψαχνών που δεν εγκρίθηκαν. Συνέχιση των κινητοποιήσεων με παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας.
2. Πανελλαδική κινητοποίηση μαθητών Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ καθώς γονέων και κηδεμόνων μουσικών σχολείων-Στήριξη των κινητοποιήσεων-Επαφές με γονείς -15μελή που θα οδηγήσουν σε εκδήλωση-ενημέρωση για Νέο Λύκειο-Αξιολόγηση, ΕΠΑΛ.
3. Ελλείψεις σε προσωπικό και άλλα προβλήματα σχολικών μονάδων
4. Λειτουργία Δ.Σ.-Αντικαταστατικές συμπεριφορές μελών.
5. Ενημέρωση από συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
6. Ενημέρωση για σεμινάριο μουσειακής εκπαίδευσης-Πρόγραμμα-Αιτήσεις συμμετοχής κ.λ.π
7. Αίτημα αναπληρωτών για παρέμβασή του σωματείου ώστε να υπάρξει από τους Δήμους περιοχής ευθύνης μας επιδότηση ενοικίου-σίτισης.
8. Ενημέρωση για οδοιπορικά συναδέλφων για παρακολούθηση σεμιναρίου δημιουργικών εργασιών
9.Επιστολή σε ΔΔΕ-ΠΔΕ α. σχετικά με τη διαδικασία εισβολής του ΟΟΣΑ στα σχολεία β. θέσεις υπευθύνων δομών (σχολικών δραστηριοτήτων, ΚΠΕ κ.λ.π.)
10. Διάφορα (Πολιτιστικά, Θέατρο για μαθητές κ.ά.)

Στήριξη κινητοποιήσεων
Στο μεταξύ η ΕΛΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης των κινητοποιήσεων μαθητών και γονέων που έχουν ως στόχο την διασφάλιση και την ενίσχυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.
Επίσης με άλλη ανακοίνωση η ΕΛΜΕ στηρίζει τα αιτήματα των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*