Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για το Καρναβάλι: Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τελετής λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, ανακοινώνεται η απαγόρευση της θαλάσσιας κυκλοφορίας όλων των τύπων πλοίων και σκαφών, επαγγελματικά και  ιδιωτικά, την 18 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 17.30 έως 20.30, στο βόρειο τμήμα του λιμένα Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή που περικλείεται από την Παλαιά Γέφυρα Ευρίπου έως και τη νοητή ευθεία που ενώνει την προβλήτα του Αγ. Νικολάου με την ξύλινη προβλήτα στα Αστέρια(Α-Β), όπως αυτή εμφαίνεται στο συνημμένο χάρτη (τομέας Α-Β-Γ-Δ).

Σκάφη τα οποία επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού και δεν συμμετέχουν στο τελετουργικό, παρακαλούνται όπως προσέλθουν εγκαίρως, έως τις 17.30 εν λόγω ημέρας,  και αγκυροβολήσουν στην θαλάσσια περιοχή που απεικονίζεται στον συνημμένο χάρτη.

Παρακαλούμε όπως οι κυβερνήτες όλων των σκαφών οποίοι θα συμμετέχουν και θα παρευρεθούν στην τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού να συντονισθούν στο δίαυλο 11 (VHF Ch 11), προκειμένου να λαμβάνουν εντολές – οδηγίες από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Υπηρεσίας μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

  1. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας έχοντας υπόψη την ανάγκη για ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων του  Καρναβαλιού 2018 σε χώρους ευθύνης του την 17-02-2018 & 18-02-2018 ανακοινώνει ότι :
Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς της πόλης της Χαλκίδας :
  • ΟΔΟ ΜΙΑΟΥΛΗ (ΑΠΟ ΒΩΚΟΥ ΕΩΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ)   
  • ΟΔΟΣ ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΙ (ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΩΣ ΛΥΚΟΦΡΩΝΟΣ)  
  • ΟΔΟΣ  ΛΙΑΣΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ – ΟΔΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ
2. Η ως άνω απαγόρευση ισχύει από την 08:00 ώρα τoυ Σαββάτου  17-02-2018  έως το πέρας εκδηλώσεων και από ώρα 08:00 ώρα της Κυριακής 18-02-2018 έως  το πέρας των εκδηλώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *