Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2017: Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση

Μια ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση, το Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2017, θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου με την συμμετοχή του ΔΟΑΠΠΕΧ, του αθλητικού συλλόγου Ερμής 1877, της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας και με την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Για την διοργάνωση του αγώνα, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου σήμερα, Δευτέρα 30/10, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Χαλκίδας, παρουσία της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, του Διευθυντή Φώτη Γκούνη, του τεχνικού Διευθυντή Πανταζή Ρούσσου, του τεχνικού υπευθύνου Νότη Παπούλια και του Δημήτρη Τριανταφύλλου εκ μέρους της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας. 

Στους αγώνες των σκυταλοδρομιών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές, αθλούμενοι και απλοί πολίτες ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα 4x2500μ., οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 2005 και πριν, ενώ για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα 2x5000μ., οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 2003 και πριν και στον ατομικό αγώνα 10 χιλιομέτρων, οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 2001 και πριν.

* Στους ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομιών υπάρχουν τρεις κατηγορίες για τις οποίες θα βγει ξεχωριστή κατάταξη και είναι:

α) Ομάδες Ανδρών (στα 4×2500μ. η κάθε ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 3 άτομα και όποιος θα τρέξει διπλή διαδρομή θα πρέπει να το κάνει εναλλάξ).

β) Ομάδες Γυναικών (στα 4×2500μ. η κάθε ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 3 άτομα και όποιος θα τρέξει διπλή διαδρομή θα πρέπει να το κάνει εναλλάξ).

γ) Μικτές Ομάδες (τουλάχιστον 1 άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε ομάδα).

*Στον ατομικό αγώνα δρόμου τρεξίματος 10 χιλιομέτρων θα βγει ξεχωριστή κατάταξη ανά φύλλο (άνδρες και γυναίκες).

* Στον αγώνα των παιδικών σκυταλοδρομιών Kids Relays 4x50μ. υπάρχει μία κατηγορία και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα τα έτη 2012-2013-2014.

* Στον αγώνα των παιδικών σκυταλοδρομιών Kids Relays 4x100μ. μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα τα έτη 2006 έως 2011.

Η διαδρομή του Μαραθωνίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *