Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ευβοίας

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ  θα γίνει  σήμερα Δευτέρα 26.2.2018 και ώρα 7:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας 8-11 π.μ. για τα πρωινά, 5-8 μ.μ. για τα απογευματινά και 9-11 για τα εσπερινά, με βάση το κάλεσμα της ΟΛΜΕ την Παρασκευή 2 Μαρτίου και συμμετοχή στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας (νεώτερη λεπτομερής ανακοίνωση θα σταλεί τις επόμενες μέρες)
2. εβδομάδα δράσεων για τους μόνιμους διορισμούς
Υπενθυμίζω ότι στη συνέλευση των αναπληρωτών την προηγούμενη Τρίτη στο 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, εκτός από τη συμμετοχή μας με λεωφορείο στην κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 2 Μαρτίου, αποφασίσαμε να δώσουμε κοινή συνέντευξη τύπου με το Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας, μάλλον την Τρίτη το μεσημέρι καθώς και να συντάξουμε μια ανοικτή επιστολή προς τους γονείς για να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα της αδιοριστίας και γενικότερα της εκπαίδευσης.
3. επιστολή της ΠΕΚΑΓΕΠΕ (Ένωση Γερμανικών) σχετικά με τη ίδρυση παραρτήματος στην Εύβοια-ανάγκη επικοινωνίας και μέτρων για την απρόσκοπτη διδασκαλία της β’ ξένης γλώσσας με παρέμβαση του Δ.Σ. στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
4. πιέσεις που δέχονται από τη διοίκηση, ακόμη  και αυτή τη χρονική στιγμή συνάδελφοι της Γαλλικής ή Γερμανικής, να συρρικνώσουν τα τμήματα τους
5. αίτημα για διοργάνωση εκδήλωσης την ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μάρτη από Δ/ντή του Νομισματικού Μουσείου με θέμα “Η γυναίκα στο αρχαίο νόμισμα και στην εξουσία”
6. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια με την παρουσία όλων των ΔΣ ΕΛΜΕ και Συλλόγων δασκάλων και νηπιαγωγών για τα θέματα της εκπαίδευσης. Επαφή με Δ.Σ. ΕΛΜΕ και Συλλόγων της Περιφέρειας
7. Συνυπογράφουμε για την Αυλίδα ο αρχαιολογικός χώρος της οποίας κινδυνεύει να υποβαθμιστεί 
8. Διάφορα-Εγκύκλιος για υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων-Διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων από ΕΛΜΕ Εύβοιας κ.λ.π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*