Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυμα προς συμβολαιογράφους, δικηγόρους, αστυνομικούς

Μήνυμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε συμβολαιογράφους, δικηγόρους, αστυνομικούς, έστειλε δημόσια η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναλυτικά:

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια, την ώρα που ξεπουλάνε την χώρα. Ξέρεις ότι βάλανε ακόμα και την Εγνατία Οδό στο ΤΑΙΠΕΔ; Η πλατφόρμα των πλειστηριασμών είναι παράνομη και λειτουργεί χωρίς σύμβαση.

Αυτό είναι άλλο ένα κακούργημα. Επειδή βιάζονται.

Ο Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου κατηγορείται και δικάζεται για το παραδικαστικό κύκλωμα των στημένων πλειστηριασμών. Αυτόν βάλανε για την δουλειά. Καλούμε τους συμβολαιογράφους της χώρας να αντιδράσουν. Μπορούν να το σταματήσουν. Καλούμε τους νομικούς της χώρας να βοηθήσουν. Με τις γνώσεις τους.

Καλούμε τους αστυνομικούς για ενημέρωση. Αυτοί θα πάρουν την εντολή να βγάλουν χρεωμένες οικογένειες από τα σπίτια τους. Ξεκινάμε συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης σε όλη την Ελλάδα να συναντηθούμε στις πόλεις τους. Για να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας και το Σύνταγμα της χώρας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*