ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανέλαβε το Εσωτερικών Υποθέσεων – Ελέγχεται η δικογραφία για την κοκαΐνη στη Χαλκίδα!

Μια δικογραφία, φαινομενικά,  κομμένη και ραμμένη στα μέτρα κάποιων ατόμων, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για τη δικογραφία αναφορικά με την εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στη Χαλκίδα.
Από την αρχή παρατηρήθηκαν σοβαρές ελλείψεις στον τρόπο με τον οποίο σχηματίστηκε η δικογραφία, καθώς και σε σχέση με τα στοιχεία τα οποία παρατέθηκαν, καθώς εικάστηκε ότι, ήταν «μελετημένη» κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπέμψει …τη μαρίδα για κατοχή και ίδια χρήση κοκαΐνης, αφήνοντας στο απυρόβλητο συγκεκριμένα πρόσωπα.
Ήδη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας επικρατεί τεράστια αναστάτωση, καθώς από την Τρίτη, και επίσημα πλέον, έχει αναλάβει την υπόθεση ανώτερο κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, αναζητώντας ευθύνες για σοβαρές ελλείψεις και παραλείψεις κατά την διάρκεια του σχηματισμού της δικογραφίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται σοβαρές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, καθώς θα διαπιστωθεί εάν, οι αιτιάσεις ευσταθούν ή όχι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *