«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια» – Θ. Μπουραντάς εναντίον Εμπορικού Συλλόγου Κύμης!!!

«Ο Παπανικολάου δεν έχει σχέση με την Κύμη»

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, εναντίον του Εμπορικού Συλλόγου Κύμης, με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος για τον Γ. Παπανικολάου. Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ήρθε προς έγκριση, ως έκτακτο θέμα,  κονδύλι 2.000 ευρώ για την εκδήλωση που διοργανώνεται στη Χαλκίδα και αφορά τον Γ. Παπανικολάου.

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς, τόνισε ότι η παράταξή του δεν θα ψηφίσει την έγκριση της πίστωσης καθώς, επί 4 χρόνια, δεν έχει γίνει σχεδόν καμία εκδήλωση για τον Γ. Παπανικολάου στην Κύμη: «Πρώτα θα έπρεπε να γίνουν εκδηλώσεις στην Κύμη και στην συνέχεια να πάτε στη Χαλκίδα», είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Θωμάς. Παράλληλα, το σπίτι του Παπανικολάου που παραδόθηκε πριν 4 χρόνια από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δ. Θωμά, προκειμένου να λειτουργήσει ως Μουσείο Παπανικολάου, είναι κλειδωμένο και ανενεργό.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Μπουραντάς απάντησε ότι ο Παπανικολάου δεν έχει σχέση με την Κύμη, καθώς είναι διεθνούς εμβέλειας και αμέσως καταφέρθηκε εναντίον «συλλογίσκων» που προσπαθούν να κάνουν εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι αυτά «είναι καραγκιοζιλίκια». Εννοείται ότι με τον όρο «συλλογίσκοι» εννοούσε τον Εμπορικό Σύλλογο της Κύμης, ο οποίος διοργανώνει εκδήλωση για τον Γ. Παπανικολάου, ερχόμενος στην ουσία να καλύψει το κενό του Δήμου.

Αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Δ. Θωμά, που τόνισε ότι η τοποθέτηση του Δημάρχου είναι απαράδεκτη από κάθε άποψη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *