Θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Κούρτη

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του  – πρώην Προέδρου της κοινότητας των Αγ. Αποστόλων Αλιβερίου, Προέδρου του Φιλόμουσου Οργανισμού Καρυστίας, καθηγέτη πολλών σημαντικών δραστηριοτήτων στη γενέτειρά του και στον ευρύ δήμο Δυστίων, καθώς και Γ΄ Αντιπροέδρου της ΟΠΣΕ  Γιάννη Κούρτη.

  Ο Γιάννης Κούρτης – άνθρωπος προσφιλής και πολυπράγμων, με οράματα πολλά,  πάθος ασίγαστο, δημιουργικότητα θαυμαστή και μεθοδικότητα ανυπέρβλητη, εξαίρετος οικογενειάρχης και φίλος – αφιέρωσε τη ζωή του στην κοινωνία και στον άνθρωπο, υπήρξε φάρος αληθινός για την πολιτιστική ζωή του τόπου του και της Καρυστίας εν γένει, κατάφερε πράγματα σημαντικά και αξεθώριαστα στον χρόνο και στην ουσία, γεγονότα όλα αυτά που τον καθιερώνουν στη συνείδησή μας ως άνθρωπο ξεχωριστό και ως λαμπρό πρότυπο αναφοράς και μίμησης.

  Κι αν για εμάς, που για χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του και πολλά πήραμε από τη συνεργασία του, θα μας λείψει και μια τεράστια απώλεια θα αποβεί, τι να πουν και οι οικείοι του, που έχασαν το ακλόνητο στήριγμα του σπιτιού τους και τον φάρο της ζωής τους!

  Το ελάχιστο ως Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, που μπορούμε να πράξουμε, είναι δια της παρούσης να καταθέσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα τέκνα του εκλιπόντος, στέλνοντας συνάμα και τις ευχές μας όπως  η άνευ ορίων καλοσύνη του και το μέγεθος της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο να αποτελούν για αυτούς τη θεία σκέπη και το βάλσαμο της ψυχής, πραΰνοντας τους πόνους τους και καθοδηγώντας τα βήματα της σκέψης και ζωής τους.

  Αιωνία σου η μνήμη, αγαπητέ Ιωάννη.

  Αεί ευγνώμονες

 

   Το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας

 

                                                                         Χαλκίδα, 19 Μαΐου 2018

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*