Πλήθος επωνύμων στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Αλέξανδρου Χαιρετάκη (αναλυτικό φωτορεποτάζ)

Πλήθος γνωστών Χαλκιδέων έδωσαν τον «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Αλέξανδρου Χαιρετάκη, η οποία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 26 Νοεμβρίου.
Η έκθεση έχει τίτλο Memories and Dreams και πραγματοποιείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Δημήτρη Μυταρά, που στεγάζεται στο εξαίρετο, ανακαινισμένο κτίριο στην Πλατεία Αγ. Παρασκευής στη Χαλκίδα.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη (η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ), ο Υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου, ο πρώην Βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος και άλλοι.
Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ:

Από Αριστερά. Ο Μάνος Φωτάκης, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, ο δικηγόρος Θ. Ψαρράκης και ο ζωγράφος Αλέξανδρος Χαιρετάκης.
Γενική άποψη της αίθουσας
Ο Υφυπουργός Ν. Μαυραγάνης (αριστερά), ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης
Ο Πρώην Βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος (δεξιά), συζητά με τον δικηγόρο Θ. Ψαρράκη.
Ο Γιώργος Μητροπέτρος (δεξιά), παλιός γνώριμος του Αλ. Χαιρετάκη, τον καλωσόρισε στη Χαλκίδα με ένα μπουκάλι Αρώοινο.
Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, είχε λόγο να βρίσκεται στα εγκαίνια της έκθεσης, τον οποίο (λόγο) αποκαλύπτει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο evialead και θα δημοσιευτεί αύριο, Πέμπτη.
Ο Γιώργος Μητροπέτρος, (αριστερά) δεν έχασε την ευκαιρία ν’ ανοίξει πολιτική συζήτηση με τον γνωστό πολιτικό μηχανικό Γιάννη Αφράτη.
Άποψη των έργων του Αλέξανδρου Χαιρετάκη.

 

 

 

Το εξαίρετο κτίριο που στεγάζει την έκθεση ζωγραφικής του Αλ. Χαιρετάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *