Γιατί έχει τόση πρεμούρα να αλώσει το Δήμο Χαλκιδέων;

Το όλο σκηνικό ήταν μελετημένο και οδηγούσε σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Μια υποψηφιότητα δηλαδή που φαινόταν ότι θα προχωρούσε καθώς: Ο Θανάσης Ζεμπίλης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Οι πιθανοί αντικαταστάτες του, δηλαδή η Έλενα Βάκα ή ο Γιάννης Μπάκας, ήταν, θεωρητικά στα μέτρα του επίδοξου υποψηφίου. Παράλληλα, από τις άλλες πλευρές δεν φαινόταν κάποια υποψηφιότητα που θα μπορούσε να λειτουργήσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Μόνο που ξαφνικά έπεσε στο τραπέζι το σενάριο της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για το Δήμο…. Χάλασε η μανέστρα καθώς ο επίδοξος ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει πλέον καμία τύχη. Πάνε οι προγραμματισμοί, πάνε οι δόξες, πάνε όλα!!!

Και τώρα, το δεύτερο σενάριο μπήκε σε εφαρμογή: Ότι δεν μπορείς να φτάσεις το κονταίνεις για να έρθει αυτό στα μέτρα σου. Αυτή ήταν η σκέψη του επίδοξου και ήδη έχουν μπει όλα τα μέσα σε λειτουργία. Φαίνεται όμως, τόσο απροκάλυπτα μάλιστα, που αναρωτιέται κανείς: Τί παίζεται με το Δήμο και για ποιο λόγο ο επίδοξος έχει τόση πρεμούρα να τον αλώσει;

Random Posts

2 thoughts on “Γιατί έχει τόση πρεμούρα να αλώσει το Δήμο Χαλκιδέων;

  1. Πότε ξεκαθάρισε ο Ζεμπίλης ότι δεν θα είναι υποψήφιος;;;;;;;;;;;;;;;;;Επειδή το γράφει ή γνωστή σελίδα που τα παίρνει από τουw πάντες χοντρά απλά και μόνο για να αποδυναμώσουν την υποψηφιότητα του;;;;Αν κατέβει ο πρώην Δήμαρχος τους καθάρισε όλους την πρώτη Κυριακή.
    Απλά γνώμη μου.

    1. Απλά να ενημερώσω ότι δεν βάζουμε πληροφορίες οι οποίες διοχετεύονται σε άλλες ιστοσελίδες (και είναι πολλές) αμφιβόλου δημοσιογραφικής ταυτότητας. Η πληροφορία όσον αφορά την πρόθεση του Θανάση Ζεμπίλη να είναι υποψήφιος βουλευτής, είναι επιβεβαιωμένη. Άλλωστε εμείς τον φέραμε σε πολλά δημοσιεύματα υποψήφιο Δήμαρχο, όταν οι άλλοι τον έφεραν εκτός. Και να είστε σίγουροι ότι, όταν γράψαμε ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, μόλις είχε λάβει ο ίδιος την απόφασή του. Δηλαδή όλα τα προηγούμενα που είχαν γραφτεί ήταν …στον αέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*