Κύμη – Αλιβέρι: «Ξεπέταξαν» 12 σοβαρά θέματα σε 20 λεπτά – Αποχώρησε η Αντιπολίτευση

Συνεχίζουν να συμβαίνουν απίθανα πράγματα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου. Εχθές, Παρασκευή, το συμβούλιο κατάφερε να «ξεπετάξει» 12 πολύ σοβαρά θέματα σε 20 λεπτά, ολοκληρώνοντας τη συνεδρίασή του στη 1:40 μετά τα μεσάνυχτα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα με έξι έκτακτα θέματα τα οποία τέθηκαν προς συζήτηση από τον πρόεδρο Γιάννη Μπενάκη. Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτησή τους σε δύο ώρες περίπου, ακολούθησε ενημέρωση από την ΑΓΕΤ για την καύση του RDF. Και αυτή η διαδικασία ήταν πολύωρη και ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Σε αυτό το σημείο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρη Θωμάς, ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση, καθώς η ώρα ήταν περασμένη και το συμβούλιο εξαντλημένο και να συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή, σήμερα, Σάββατο.

Ωστόσο, τόσο το πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπενάκης όσο και ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, αρνήθηκαν, τονίζοντας ότι το συμβούλιο πρέπει να ολοκληρωθεί, σώνει και καλά την Παρασκευή.

Η Αντιπολίτευση αποχώρησε στη 1:15′ καθώς τονίστηκε ότι είναι αδύνατον, τόσο σοβαρά θέματα, να συζητηθούν μεταμεσονύχτιες ώρες και μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση, οπότε στην αίθουσα έμειναν 9 άτομα (Οι μισοί της συμπολίτευσης είχαν ήδη φύγει). Οπότε, το συμβούλιο των «9» κατάφερε σε 20 λεπτά, δηλαδή έως τη 1:40 περίπου, να λάβει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα. ΑΘΛΟΣ!!!

Έγκριση μελέτης του υποέργου 4 «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΜΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΜΗΣ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ.

Έγκριση μελέτης του υποέργου 2  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΚΥΜΗΣ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ.

Έγκριση μελέτης του υποέργου 1 «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΣΜΑ-ΣΜΑΥ) ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ.

Έγκριση διενέργειας διαγωνιστικής διαδικασίας του υποέργου 3 «Προμήθεια εξοπλισμού (ΣΜΑ-ΣΜΑΥ) Αλιβερίου και ΣΜΑ Κύμης», της πράξης «Κατασκευή δύο σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Αποδοχή ποσού 90.000,00 € για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή τοιχίου αντιστήριξης πλατείας Καλημεριάνων»  από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες. (ΣΑΕ 055), τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

Καθορισμός Κωδικού Αριθμού δαπανών προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 δεκτικού σε εντάλματα προπληρωμής.

Έγκριση των πρωτοκόλλων συμβάσεων παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 219 του ν.4412/16.

Αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Κύμης, που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης, στην εταιρεία: RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

Έγκριση πεπραγμένων Ποιότητας Ζωής οικ. έτους 2017.

Λήψη απόφασης περί βεβαίωσης ακινήτου ιδιοκτησίας Σαίνη Αναστάσιου εντός της ζώνης των 800μ. στον οικισμό  Καλημεριάνων.

Λήψη απόφασης περί έγκριση αποδοχής παραχώρησης τμήματος οικοπέδου ιδιοκτησίας Μπαρόλα Αργυρούλας σε κοινή χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *