Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρες 09.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Λαού η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης -Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους). 

Η διανομή αφορά σε κατοίκους του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι είχαν αιτηθεί και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών και θα πραγματοποιηθεί με νέα διαδικασία, που θα διασφαλίζει τόσο την ομαλή και γρήγορη ροή της διανομής όσο και την τήρηση των προδιαγραφών για την συντήρηση των τροφίμων, κατά τη διάρκεια της διανομής τους. 

Οι ωφελούμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) τους, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους και να εξυπηρετηθούν άμεσα. 

Για την υλοποίηση του προγράμματος o Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, δήλωσαν:

Φάνης Σπανός: «Πραγματοποιούμε διανομές σε όλη την Εύβοια, ξεκινώντας από τη Χαλκίδα. Ακολουθούμε μια εντελώς νέα διαδικασία με στόχο τη γρήγορη και αξιοπρεπή επίδοση των ειδών στους ωφελουμένους. Είναι μια ελάχιστη συνδρομή στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, με την ελπίδα ότι κάθε χρόνο θα γίνονται λιγότεροι.» 

Χρήστος Δ. Παγώνης: «Συνεχίζοντας την δωρεάν διανομή τροφίμων και άλλων βασικών υλικών αγαθών σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, βελτιώνουμε τις διαδικασίες  ώστε η διανομή να γίνει ευκολότερη, γρηγορότερη, αποτελεσματικότερη και περισσότερο ασφαλής».

Random Posts

One thought on “Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

  1. Απορία: Ο Σπανός και ο Παγώνης τα δίνουν τα τρόφιμα;;;;;Πρόγραμμα του Υπουργείυ Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν είναι το ΤΕΒΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Όπως καταλαβαίνουμε όλοι έρχονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
    Υ.Γ. Ο Σωτηράκης πως και δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση;Μήπως περιμένει απλά να βγάλει καμμιά 300ρια φωτογραφίες δίπλα στα τρόφιμα του ΤΕΒΑ και μετά;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*