Τα κροκοδείλια δάκρυα του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου για την Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος κ.Μπουραντάς διατυμπανίζει το όψιμο ενδιαφέρον του για την Ηλεκτρομηχανική Κύμης, ρίχνοντας το ανάθεμα στα Υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης και  Εσωτερικών.

Και δεν σταματά εκεί, αλλά κρίνει τους υπό μετάταξη εργαζόμενους ότι δήθεν δεν είναι ικανοί να προσφέρουν στις υπηρεσίες υγείας που στο σύνολό τους μετατίθενται.

Να σας θυμίσουμε κ. Μπουραντά:

 

  • Την ανακοίνωσή σας στα ΜΜΕ την 13η Ιουνίου 2017 για μετάταξη  από την Ηλεκτρομηχανική Κύμης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου πέντε (5) –μόνον- ατόμων (2 εκ των οποίων αφορούσαν σε διευθυντικά στελέχη), σε θέσεις που στην πλειονότητά τους μάλιστα δεν αναφέρονταν καν στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 

    • Την κατ΄επανάληψη όχληση (επί ματαίω) των εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής για απορρόφηση από τον Δήμο εργαζομένων κυρίως από τον χώρο παραγωγής (σε αντικατάσταση έστω των θέσεων που είχατε εξαγγείλει), για τους οποίους θα υπήρχε και μεγαλύτερη δυσκολία εξεύρεσης θέσεων σε άλλες υπηρεσίες.

 

  • Την μετέπειτα προώθηση πρόσληψης 10 τακτικών εργατών Υ.Ε. στο Δήμο (παρά την  διαμαρτυρία μας για διάθεση αυτών των κονδυλίων στην απορρόφηση ατόμων με τη διαδικασία της μετάταξης από την Ηλεκτρομηχανική Κύμης).
  • Την εκκωφαντική σιωπή της Δημοτικής Αρχής για την παύση λειτουργίας ενός βιομηχανικού πνεύμονα της περιοχής, της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης ΕΠΕ.

 

Στην επίλυση των θεμάτων μας, ευτυχώς, στάθηκαν αρωγοί πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας αλλά και τα αρμόδια Υπουργεία τα οποία εσείς επικρίνετε.

Να σταματήσει λοιπόν το πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη των εργαζομένων -που δυστυχώς αφέθηκαν στο έλεος του Θεού από τη Δημοτική Αρχή!

Οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης σύντομα θα συμβάλουν τα μέγιστα στις νέες τους υπηρεσίες κι αυτό βραχύχρονα θα αποδειχθεί.

Τέλος, οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης αρνούνται να αποτελέσουν την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για ν΄αποφύγουν κάποιοι τις πολιτικές τους ευθύνες τόσο στη μη διασφάλιση θέσεων στις υπηρεσίες τους όσο και στους τίτλους τέλους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης!

 

Κύμη 25/6/2018

Αρ. Πρωτ. : 7

Για το Δ.Σ.

Μπάτσα Αρετή         Μάρκου Ανδριανή     

Πρόεδρος                                                Γραμματέας

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*