Βρε πολιτικοί απατεώνες….

Διανομές τροφίμων έγιναν σήμερα στη Χαλκίδα,  σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, και το θέμα έχει παρουσιαστεί λες και ήρθε η …κοσμογονία. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι οι διανομές αυτές δεν γίνονται από τους Δήμους αλλά από το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας (μην μας πάρει κανείς τη δόξα). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει δημόσια ότι θα αυξήσει το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (από 700 εκ. ευρώ σε 1 δις ευρώ) προκειμένου να «ωφεληθούν» επιπλέον συμπολίτες μας και όλα βαδίζουν μια χαρά. Ένα ξεροκόμματο στα μούτρα των νοικοκυραίων που έγιναν επαίτες αρκεί να για πανηγυρισμούς.

Κάποτε, επί ΠΑΣΟΚ, εξασφάλιζαν ψήφους βολεύοντας αθρόα στο Δημόσιο. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν. Με δύο πακέτα μακαρόνια και ένα μισόλιτρο λάδι, βολεύεται η κατάσταση. Τους ελέγχεις και φυσικά σε ψηφίζουν.  Βρε πολιτικοί απατεώνες, δουλειά θα βρει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους ή θα παραμείνουν όμηροι του …μακαρονιού για όλη τους τη ζωή;

Κοσμάς Σορόπουλος

Random Posts

3 thoughts on “Βρε πολιτικοί απατεώνες….

  1. Ο Μητσοτάκης είπε θα το κόψει το ΚΕΑ όχι θα το αυξήσει.Το ποιός έφερε τους πολίτες σε αυτή την κατάσταση ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι οι κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ .Δεν πετά κανείς σε κανέναν ξεροκόματο αλλά μια πολύ μικρή βοήθεια μαζί με το ΚΕΑ,το Κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ,το κοινωνικό μέρισμα , τις δωρεάν μετακινήσεις ανέργων αλλά και την επερχόμενη επιδότηση ενοικίου για 1.250.000 πολίτες.( αν θέλετε σας γράφω και άλλα ).Από την άλλη να θέσω και το «επίπεδο» κάποιων ( αρκετών ) που τους είδα με τις αμαξάρες τους,παρκαρισμένες λίγο πιό πέρα να περιμένουν να πάρουν το…..μεριδιό τους. Το να επωφελείται όμως ο κάθε Σωτηράκης όλα τα κοινωνικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη να βρίζει την κυβέρνηση τότε αυτό λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Αναμένω όμως να δω τι θα κάνουν και οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

  2. Τσάμπα μάγκας είσαι τελικά Σορόπουλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σβήσε και αυτό το σχόλιο γιατί δεν εξυπηρετεί την φασίζουσα νοοτροπία σου…Την πλάκα την μεγάλη θα την πάθεις όμως στις εκλογές του 2019.Εσύ και όλα τα «καλόπαιδα» των ΜΜΕ που λυσωδώς θέλουν να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Ως «τσάμπα μάγκας» εγκρίνω το σχόλιο για δημοσίευση.Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει τις εκλογές. Άλλωστε, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι, είτε η Νέα Δημοκρατία, είτε το ΠΑΣΟΚ το ίδιο θα είναι. Όσο για τα σχόλιά μου, είναι πάντα ενυπόγραφα. Απλά θα ήθελα να μάθω που ήσαστε όλοι εσείς όταν εγώ έγραφα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές που τον έφεραν στην εξουσία. Γιατί τότε ήταν άλλοι στην Κυβέρνηση. Η διαφορά μας είναι ότι, εμείς δεν αλλάζουμε την αλήθεια μας ανάλογα με αυτούς που Κυβερνούν. Απλά πράγματα. Τώρα, περί φασίζουσας νοοτροπίας, δεν χρειάζεται να το σχολιάσω. Η πορεία μου τόσα χρόνια κάτι έχει αποδείξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*