Εξαφάνιση Σαράντη Κολλιαδέλη: Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ!!!

Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνιστης του Σαράντη Κολλιαδέλη από τη Χαλκίδα, ο οποίος εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από την Χίο προς τον Πειραιά. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι τα ίχνη του χάθηκαν στις 2:15 τα χαράματα, μέσα στο πλοίο. Ακολούθησαν έρευνες από θαλάσσης και από αέρος, του Λιμενικού, χωρίς αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με μαρτυρία του πατέρα του, ο νεαρός αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο στρατό και γι αυτό ζήτησε αναβολή και επέστρεφε σπίτι του. Είχε διαμάχη με κάποιους δόκιμους στη μονάδα του και πίστευε ότι κάτι θα του κάνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε και η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός άνοιξε το κινητό του λίγες ημέρες μετά, όταν και του τηλεφώνησε η μητέρα του αλλά δεν της απάντησε. Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του STAR, ο 23χρονος έχει θεαθεί από πολλούς κατοίκους της Νίκαιας, στον Πειραιά, να κυκλοφορεί στην περιοχή τους, στην οποία επικεντρώνονται και οι έρευνες.
Εάν όλα αυτά ισχύουν, η υπόθεση παίρνει περίεργη τροπή, κάτι που σημαίνει ή ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκούσια εξαφάνιση, για κάποιους λόγους ή ότι ο νεαρός από κάποιους “κρατείται” και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους δικούς του. Ωστόσο, εάν ισχύουν οι μαρτυρίες ότι κυκλοφορεί στη Νίκαια, θα ήταν πολύ εύκολο να πάει σε κάποιο αστυνομικό τμήμα και να εξασφαλίσει την ασφάλειά του και το τέλος της περιπέτειάς του.
Όλα αυτά βέβαια παραμένουν στο επίπεδο του ρεπορτάζ, χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*