Η απάντηση του Γιάννη Στέρπη στον Αργύρη Αφράτη για το αυτοκίνητο του ΔΟΑΠΠΕΧ

Μετά την καταγγελία του Αργύρη Αφράτη, αντιπροέδρου της Τ.Ο. Χαλκίδας της Ν.Δ, αναφορικά με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του ΔΟΑΠΠΕΧ  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εκτός ωραρίου υπηρεσίας, κοντά σε μεζεδοπωλείο της Χαλκίδας, ο Γιάννης Στέρπης, ο οποίος χρησιμοποιεί το όχημα για υπηρεσιακές ανάγκες του ΔΟΑΠΠΕΧ και εκτός του ωραρίου εργασίας του, έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

Γιάννης Στέρπης: “Ελάτε από το γραφείο να σας πω επισήμως το λόγο κ. Αφράτη. Μετά από λίγο, το όχημα θα είναι στο Ορ. Μακρής για να κλειδώσουν, οι εγκαταστάσεις του.. και μετά θα είναι πάλι εκεί που φωτογραφίσατε. Για να σας βγάλω από τον κόπο του κακού ρουφιάνου θα σας στέλνω εγώ φωτογραφίες. Γιατί στις αργίες που εσείς κάθεστε, υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι υπάλληλοι που εργάζονται αμισθί. Λάθος πόρτα χτυπήσατε. Τουλάχιστον αφού κάνετε τον κόπο να ξανάρθετε στο σπίτι μου, χτυπήστε και το κουδούνι να σας φιλέψω κανένα καφέ”.

Η απάντηση αυτή δόθηκε από τον Γιάννη Στέρπη μέσω Facebook. H αλήθεια είναι ότι, οι υπάλληλοι του ΔΟΑΠΠΕΧ εργάζονται πέραν του ωραρίου εργασίας που προβλέπει ο Νόμος, καθώς έχουν την ευθύνη των εκδηλώσεων αλλά και την ευθύνη προστασίας των Δημοτικών Εγκαταστάσεων. Για τις ώρες αυτές υπερωριακής απασχόλησης, δεν έχουν αποζημιωθεί ποτέ με επιπλέον χρήματα. Η φύση της εργασίας είναι τέτοια, που προφανώς χρειάζονται τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα για τις, εκτός ωραρίου, υπηρεσιακές μετακινήσεις, καθώς οι υπάλληλοι, πέραν του γεγονότος ότι δεν πληρώνονται υπερωρίες, δεν έχουν την υποχρέωση να κινούνται με ίδια μέσα, πληρώνοντας και το κόστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*