Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα και μυαλό! Είναι και συναισθήματα και ψυχή!

Κι αυτά τα δύο τελευταία ήταν που κατέκλυσαν την ορχήστρα του Θεάτρου Αυλιδείας Αρτέμιδος αυτό το βράδυ, σαν μια πλημμυρίδα, θαρρείς μονιμότερη από εκείνη του Ευρίπου!
Μια φουσκοθαλασσιά σθένους τεράστια, φωτεινή!
Κι οι ανάσες των θεατών γινήκαν μακρόσυρτες, βουβές… Από την αρχή ως το τέλος, επικρατούσε μια συγκινησιακή σιωπή, φορτισμένη από θολωμένα βλέμματα που αγκάλιαζε την παράσταση των παιδιών και των νέων με ειδικές δεξιότητες…
Κι εκείνα έλαμπαν! Όχι από τους προβολείς, όχι! Λαμποκοπούσαν από τη δική τους δύναμη της θέλησης, την πληρότητα της δυνατότητας έκφρασης, την ικανοποίηση της δημιουργίας, τη χαρά της ζωής!
Το δυνατό και συνεχές χειροκρότημα στο τέλος, δεν ήταν μόνο δική τους ανταμοιβή για την αξιέπαινη προσπάθειά τους. Ήταν μια περίτρανη απόδειξη διάδρασης ισχυρή! Γιατί όλοι όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να παρακολουθήσουμε “Τα ανδρείκελα”, πήραμε το δικό μας μάθημα ζωής:
Σκύψαμε βαθειά μέσα στην ψυχή μας και ο καθένας είδε όσα αφήνει καταχωνιασμένα μέσα της και δεν τολμάει να τα δει κατάματα για να τα λευτερώσει…
Παιδιά, σας ευχαριστούμε για δίδαγμά σας!
Αξίζετε όλα τα ειλικρινή συγχαρητήρια που δεχθήκατε απόψε και πολλά περισσότερα.

Μίνα Βαμβάκου

Από τη δημοσίευση στο Facebook της  Μίνας Βαμβάκου με αφορμή την παράσταση “Τα ανδρείκελα” που ανέβηκε στο Θέατρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος, εχθές το βράδυ, από τον Σύλλογο “Άνθρωπος, Ελπίδα, Πολιτισμός”. Το κείμενο είναι  άρτιο όσον αφορά την απόδοση των συναισθημάτων και μας υποχρεώνει να το δημοσιεύσουμε αυτούσιο, αφού εκφράζει απόλυτα και την φιλοσοφία του site.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*