Κλειστό παραμένει κάθε Τρίτη το Αρχείο του Τ.Π.Ε του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω καταγραφής και δήλωσης των Δημοτικών Ακινήτων

Κλειστό συνεχίζει να παραμένει κάθε Τρίτη, το Αρχείο του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών του Δήμου Χαλκιδέων. Αιτία είναι η καταγραφή και δήλωση της Δημοτικής Περιουσίας (Δημοτικών Ακινήτων) από αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί με απόφαση του Δημάρχου.

Η επιτροπή ορίστηκε με απόφαση Δημάρχου στις 10/04/2018 με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη. Συμμετέχουν τρεις υπάλληλοι της Πολεοδομίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπουραντάς και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου. Αντικείμενο της επιτροπής είναι η καταγραφή όλων των Δημοτικών Ακινήτων που αποτελούν μέρος της δημοτικής περιουσίας και η δήλωσή τους στο Κτηματολόγιο.

Καθώς στην επιτροπή μετέχουν τρεις υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων. Λόγω του ευρύτατου αντικειμένου της επιτροπής, κρίθηκε αναγκαίο, κάθε Τρίτη να παραμένει κλειστό κάθε Τρίτη το Αρχείο του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών του Δήμου, προκειμένου οι υπάλληλοι να μπορούν να συμμετέχουν στις εργασίες της επιτροπής. Ωστόσο, έχει δοθεί εντολή, να εξυπηρετούνται οι μηχανικοί που έρχονται από περιοχές εκτός Χαλκίδας και δεν γνωρίζουν για την απόφαση αυτή.

Η απόφαση για τη μη λειτουργία του αρχείου τις Τρίτες, έχει κοινοποιηθεί και στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Εύβοιας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των μηχανικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*