Προσωπική παρέμβαση για να παραμείνουν οι άμαξες στο λιμάνι της Καρύστου

Σοβαρό θέμα δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Κάρυστο, καθώς η Λιμενική Αρχή απαγόρευσε τη στάθμευση των παραδοσιακών αμαξών στο λιμάνι της Καρύστου. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, καθώς οι άμαξες αποτελούν τουριστική ατραξιόν και σίγουρα η απομάκρυνσή τους δημιουργεί πρόβλημα στον τουρισμό.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Ανδρέας Παπανδρέου, έκανε προσωπική παρέμβαση για το θέμα προκειμένου οι άμαξες να παραμείνουν στο λιμάνι της Καρύστου. Σε ανακοίνωσή του ο ΟΛΝΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:
Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων Νήσου Εύβοιας μέσω της τοποθέτησης του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου Ανδρέα Παπανδρέου, έχει ήδη εκφράσει τη βούληση του Οργανισμού να λάβει απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Παρασκευής 13 Ιουλίου, σύμφωνα με την οποία οι παραδοσιακές ιππήλατες άμαξες θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες της περιοχής.
Σε όλη την Ελλάδα αυτού του τύπου οι άμαξες αποτελούν σημείο αναφοράς και πόλος έλξης. Αποτελεί στρατηγική επιλογή για τον ΟΛΝΕ η προάσπιση και η διαφύλαξη δραστηριοτήτων στις ζώνες ευθύνης του που σέβονται τη φυσιογνωμία της πόλης, προσδίδουν έναν ιδιαίτερο παραδοσιακό τόνο και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προστιθέμενης αξίας σε αυτό που ονομάζεται τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε συνεργασία με όλες τις οικείες αρχές και σε συνεννόηση με το Λιμεναρχείο Καρύστου θα δοθεί λύση άμεσα η οποία θα έχει και αναδρομική ισχύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*