Κύμη: Ο Δήμος έσπασε τα νεύρα των πολιτών – Τους δουλεύουν ότι θα έρθει το νερό αλλά κανείς δεν το βλέπει!!!

Αυτό που συμβαίνει στην περιοχή της Κύμης εδώ και 20 ημέρες τουλάχιστον, είναι απίστευτο. Σε μεγάλα τμήματα της πόλης δεν υπάρχει ούτε σταγόνα νερό και όταν οι πολίτες απευθύνονται στο Δήμο, το μόνο που ακούνε είναι ψέματα, ότι το νερό θα έρθει σύντομα. Πότε γίνεται λόγος για βλάβη, πότε για την λειψυδρία, πότε για κάτι άλλο, δήθεν απρόοπτο, ωστόσο, νερό στις βρύσες τους δεν βλέπουν!!!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του οικισμού της Χιλής, όπου οι κάτοικοι στεγνώνουν κυριολεκτικά, χωρίς σταγόνα νερού εδώ και 20 ημέρες. Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση του συλλόγου της περιοχής.

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν  και οι καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι έστειλαν έγγραφο στο Δήμο ζητώντας την επίλυση του προβλήματος, καθώς, χωρίς νερό τα καταστήματά τους οδηγούνται στο κλείσιμο. Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Χαρακτηριστική είναι και μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία τηλεφώνησε στο evialead.gr και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μένω στο δρόμο προς Νοσοκομείο. Κάποιες φορές δεν έχουμε καθόλου νερό, κάποιες άλλες έχουμε μόνο τη νύχτα. Αναγκάζομαι να μένω ξύπνια όλη τη νύχτα για να μαγειρέψω και να βάζω πλυντήρια καθώς όλη την υπόλοιπη μέρα δεν υπάρχει καθόλου νερό. Πήγα στο Δήμο και κάθε φορά μου λένε τα ίδια. Πότε υπάρχει βλάβη, πότε δεν υπάρχει πίεση, πότε θα κλείσουν τις βάνες σε μια περιοχή για να εξυπηρετηθεί μια άλλη. Όλα είναι ψέματα. Με κοροϊδεύουν αφού αυτό που λένε ποτέ δεν γίνεται. Έχουν σπάσει τα νεύρα μας, μέσα στο κατακαλόκαιρο, να μην έχουμε καθόλου νερό. Είναι απαράδεκτη η τακτική της δημοτικής αρχής, όχι μόνο γιατί δεν φρόντισε να λύσει το πρόβλημα του νερού αλλά και γιατί μας κοροϊδεύει απροκάλυπτα και παίζει με τον πόνο μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *