Έλαβε γράμμα από μαθητές, η πρόεδρος του Οξυλίθου!

Γράμμα από τα παιδιά της 4ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Οξυλίθου έλαβε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή και έγινε αποδέκτης παραπόνων των παιδιών για τα σκουπίδια που υπάρχουν στο χωριό.
Το κείμενο ήταν εργασία έκθεσης με θέμα “Εμένα με νοιάζει” και το έγραψε ένας μαθητής. Καθώς όμως όλοι συμφώνησαν με το περιεχόμενο, το συνυπέγραψαν όλα τα παιδιά και το έστειλαν στην πρόεδρο.
Η ίδια, όντας πολύ ικανοποιημένη από το επίπεδο αλλά και το ενδιαφέρον των παιδιών για το χωριό τους, όχι μόνο απάντησε αλλά το δημοσιοποίησε κιόλας με το εξής σχόλιο:

Πριν λίγες μέρες ο δάσκαλος της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου μας έβαλε ένα θέμα Έκθεσης με τίτλο ” έμενα με νοιάζει”. Ένας μαθητής έγραψε το παρακάτω γραμμα προς εμένα το οποίο και συνυπέγραψαν και οι υπόλοιποι συμμαθητές του. Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην απαντήσω στους μαθητές μας. Τους συγχαίρω για αυτό το γραμμα τους , όπως συγχαίρω τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους μας για την δουλειά που έχουν κάνει στα παιδιά μας.

 

Το γράμμα των παιδιών και η απάντηση της προέδρου παρατίθενται παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*