Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ευβοίας

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ευβοίας  θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  Δευτέρα 24/9/2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ
ΘΕΜΑΤΑ:
 
1.Καθεστωτική και απαξιωτική και  συμπεριφορά του Διευθυντή Δ.Ε. απέναντι στο σωματείο με άρνηση επικοινωνίας και καθορισμού συνάντησης,  ύστερα από επανειλημμμένα γραπτά και τηλεφωνικά αιτήματα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, τη στιγμή που εκκρεμούν τα παρακάτω πολύ σοβαρά θέματα στο νομό, όπως  τα παρακάτω:
2.Ολιγομελή τμήματα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ που δεν έχουν εγκριθεί ακόμη.
3.Κενά και ελλείψεις που υπάρχουν ακόμη στο νομό στη Γενική Παιδεία και την Ειδική Αγωγή
4. 3η φάση αποσπάσεων και αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ
5. Προσλήψεις αναπληρωτών-Τι προβλέπεται για τη β’ φάση-Διαχείριση τοποθετήσεων τους-αδιαφάνεια στα κενά-γιατί δεν ανοίγουν όλα τα τμήματα ένταξης
6. Στήριξη κινητοποιήσεων αναπληρωτών-Μέτρα στήριξης τους (Επαφή με  Σχολή Πεζικού για ΔΩΡΕΑΝ σίτιση-Αίτημα στους Δήμους για φτηνά καταλύματα)
7. Υπερπληθωρικά τμήματα των 27 μαθητών/τριών σε πολλά σχολεία και στα τμήματα Ξένων Γλωσσών-Απαράδεκτη μεροληπτική ενεργοποίηση από τον ΔΔΕ της απόφασης για συν 10% (π.χ. στο 2ο Λύκειο Αλιβερίου)
8. Μετεγγραφές μαθητών/τριών εντός της πόλης χωρίς σοβαρούς λόγους- Επιτακτική η ανάγκη για αυστηρή χωροταξική κατανομή σχολείων
9. Σοβαρές καταγγελίες που μένουν στα συρτάρια
10. Αίτημα από το Δ.Σ. για συνάντηση  με τα μέλη του ΠΥΣΔΕ σε ό,τι αφορά νομικά έωλες αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ ή ενστάσεις συναδέλφων που απαντώνται χωρίς επαρκή νομική τεκμηρίωση  κ. ά ζητήματα
11.Επαφή με νομικό σύμβουλο για νομική θωράκιση του μελών σωματείου 
12. Ένταξη μαθητών/τριών προσφύγων στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
13. Λειτουργία Ειδικού και  Μουσικού Σχολείου με πολλές ελλείψεις
14. Ενεργοποίηση συνδέσμων ΕΛΜΕ σε κάθε σχολείο 
15. Έναρξη Πολιτιστικών Ομάδων ΕΛΜΕ (Θεατρική Ομάδα, Ομάδα Ραδιοφώνου, Ομάδα Πολυφωνικού τραγουδιού, Αναγνωστική Λέσχη, Ομάδα οικολογίας και ποιότητας ζωής, Κινηματογραφική Λέσχη κ.λ.π.)
16.Διάφορα
 
Υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοικτές σε όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες , οι οποίοι/ες επιθυμούν να τις παρακολουθούν για να θέσουν κάποιο πρόβλημα υπόψη των μελών του.
Παρακαλούμε να ενημερώνετε έγκαιρα το σωματείο για τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με αυθαιρεσίες της διοίκησης ή  καταστρατήγηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
                                
                                Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Η πρόεδρος                                                                           Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                                                             Άρης Σκούρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*