ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Σε σχέση με την κλήση του Επικεφαλής της ΛΑ.Ε Παναγιώτη Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων για τη συμμετοχή του στο κίνημα των πλειστηριασμών,  ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευστάθιος (Στάθης) Παναγούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θεωρώ απαράδεκτη και πρωτοφανή την κλήση, από το «τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος και συγκεκριμένα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γραμματέα της ΛΑ.Ε, για να δώσει εξηγήσεις για την συμμετοχή του στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Καταγγέλλω αυτή την αντιδημοκρατική και αυταρχική πρακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που θυμίζει άλλες ανώμαλες πολιτικά εποχές, σε βάρος του Π. Λαφαζάνη και μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, τους εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου και ζητώ να σταματήσει άμεσα αυτή η επικίνδυνη για την δημοκρατία διαδικασία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *