Αποδέχτηκαν ότι κατηγορούσαν άδικα τον Δ. Θωμά και τους συνεργάτες του

Πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου στις 5/11/2013 και κατηγόρησαν τον Δημήτρη Θωμά και τους Αντιδημάρχους του ότι λαμβάνουν κάθε μήνα μεγάλα ποσά ως έξοδα ημερήσιας κίνησης. Μάλιστα δεσμεύτηκαν ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα φέρουν και τους αριθμούς των ενταλμάτων!!!
Ο Δημήτρης Θωμάς, Δήμαρχος τότε του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και οι Αντιδήμαρχοι, υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και όταν ήρθε η ώρα να εκδικαστεί η υπόθεση, αποδείχτηκε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα.
Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την Παρασκευή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας και κατηγορούμενοι ήταν οι τότε Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: Γιάννης Μπενάκης, Δημήτρης Μούντριχας και Θεόδωρος Βαρδακώστας.
Οι τρεις κατηγορούμενοι, προκειμένου να γλιτώσουν την καταδίκη, υπέγραψαν δήλωση, σύμφωνα με την οποία, τα όσα είπαν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν προϊόν εσφαλμένης πληροφόρησης καθώς επίσης τόνισαν ότι δεν είχαν σκοπό να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του Δημήτρη Θωμά και των συνεργατών του.
Ο Δ. Θωμάς και οι συνεργάτες του αποδέχτηκαν την «συγνώμη» και η υπόθεση έκλεισε χωρίς να εκδικαστεί.

5 thoughts on “Αποδέχτηκαν ότι κατηγορούσαν άδικα τον Δ. Θωμά και τους συνεργάτες του

 1. Αν είναι όπως τα γράφεις γιατί δεν προχώρησε για να τους δικάσει; Δεν φαντάζομαι να μας πεις ότι το έκανε από μεγαλοψυχία…
  Τη <> που την ανακάλυψες;

  1. Αντιστρέφω το ερώτημα. Εάν δεν είναι έτσι όπως τα γράφω, γιατί έκαναν τη δήλωση και δεν προχώρησαν στη δίκη για ν’ αθωωθούν;

 2. Επανέρχομαι: αυτός που θίγεται έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Ιδίως όταν δεν αναφέρεται από τους κατηγορουμένους η λέξη συγνώμη.
  Υ.Γ. Επ΄ ευκαιρία τη λέξη συγνώμη μέσα σε εισαγωγικά, γιατί την εξαφάνισες; Όπως διαβάζει κάποιος το σχόλιο που έκανα, χωρίς την εντός εισαγωγικών λέξη, αναρωτιέται ποια είναι η λέξη που λείπει. Εκτός και εάν με την επέμβαση αυτή ήθελες να πλανάται η εντύπωση ότι ζητήθηκε συγνώμη, γεγονός εντελώς αναληθές…

  1. Εννοείται πως δεν έχω εξαφανίσει το παραμικρό. Δεν έχω τη δυνατότητα να επεξεργαστώ τα σχόλια των άλλων. Μόνο τα δικά μου. Στα σχόλια των άλλων έχω μόνο τη δυνατότητα έγκρισης ή μη έγκρισης. Και εγώ απλά πάτησα έγκριση.

   1. Και εννοείται επίσης ότι τέτοιες μεθόδους ούτε έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου και ούτε πρόκειται. Να αλλοιώνω δηλαδή απόψεις άλλων με σκοπιμότητα. Αυτά εδώ δεν υπάρχουν. Έτσι ακριβώς μου ήρθε το σχόλιο και έτσι εγκρίθηκε, όπως εγκρίνονται όλες οι διαφορετικές, από την δική μου, απόψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *