Συνάντηση στα Γραφεία της ΕΛΜΕ

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 7:15 πραγματοποιείται συνάντηση στα γραφεία της ΕΛΜΕ. Στη συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί και τα μέλη του ΠΥΣΔΕ και του ΑΠΥΣΔΕ, προκειμένου να ενημερωθεί το Δ.Σ. και ως εκ τούτου και οι συνάδελφοι, για ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας και των αποφάσεων των υπηρεσιακών συμβουλίων.

 
ΘΕΜΑΤΑ:
 
1. Συνάντηση του Δ.Σ.με τα μέλη του ΠΥΣΔΕ για διάφορα θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του υπηρεσιακού συμβουλίου (κενά και δημοσιοποίησή τους, σειρά τοποθετήσεων, ενστάσεις συναδέλφων, κ.λ.π.) 
2. Αποτίμηση συνάντησης με τον ΔΔΕ, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα των  εκπαιδευτικών, ύστερα από τη μη εμφάνισή του σε προγραμματισμένο ραντεβού με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.
3. Δημιουργία υπομνήματος προς ΔΙΔΕ, Περιφερειακή Διεύθυνση,Υπουργείο, σχετικά με προβλήματα σχολείων του Νομού μας (υπεράριθμα τμήματα, ομάδες προσανατολισμού,εγκρίσεις τμημάτων με μαθητές που έχουν ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, απαλλαγή ασθενούντων συναδέλφων κ.λ.π.)
4. Αίτημα προς Δήμους Εύβοιας και Σχολή Πεζικού για ΔΩΡΕΑΝ ή επιδοτούμενη σίτιση-στέγαση αναπληρωτών συναδέλφων
5. Αίτημα προς αρμόδιους φορείς (Δήμους-Περιφέρειες-ΚΤΥΠ-Υπουργείο κ.λ.π.) για στήριξη σχολείων περιοχής Μαντουδίου, που έχουν υποστεί καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες
6.Πρόσκληση της ΟΛΜΕ προς τις τοπικές ΕΛΜΕ για Γενικές Συνελεύσεις το επόμενο διάστημα εν όψει Γ.Σ. προέδρων το Σάββατο  20 Οκτωβρίου 2018 και Πανδημοσιουπαλληλικής Απεργίας της ΑΔΕΔΥ και κλαδικής απεργίας εκπαιδευτικών
7.Απόφαση της ΕΛΜΕ για αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων
8. Πρόταση της ΕΛΜΕ για εφορευτικές επιτροπές εκλογών ΠΥΣΔΕ
9. Αλληλεγγύη στην οικογένεια της άτυχης συναδέλφου που σκοτώθηκε σε σιδηροδρομική διάβαση στη Φθιώτιδα καθ’ οδόν προς το σχολείο
10. Ψήφισμα για την εκπαίδευση των παιδιών-προσφύγων
11. Λειτουργία πολιτιστικών Ομάδων-Προγραμματισμός σχετικών δράσεων.
12.Ενεργοποίηση του θεσμού των συναδέλφων-συνδέσμων στα σχολεία του νομού μας.
13. Διάφορα
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοικτές και μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος/α συνάδελφος επιθυμεί αρκεί να είναι μέλος του σωματείου.
                         
                            Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Η πρόεδρος                                                                 Ο γεν. γραμματέας                                                                                         
Χαρά Νίκα                                                                     Άρης Σκούρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*