Γάμος μαϊμού: Ψάχνουν να βρουν ποιος τους «πάντρεψε» – Νέα στοιχεία για την υπόθεση!

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά την αποκάλυψη, κατ’ αποκλειστικότητα, από το evialead.gr για τον γάμο μαϊμού που έγινε στη Χαλκίδα το 2014. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το θέμα που διερευνάται πλέον είναι ποιος πραγματοποίησε το γάμο αλλά και ποιος είχε τα κλειδιά του Δημαρχείου ώστε ν’ ανοίξει την αίθουσα και να τελεστεί η μαϊμού τελετή.

Στην διάθεση των ανθρώπων που διεξάγουν την Ένορκη Διοικητική Εξέταση, υπάρχει μια φωτογραφία του γάμου, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Δεν απεικονίζεται όμως ο άνθρωπος που τέλεσε το γάμο, γιατί, προφανώς, γνώριζε πολύ καλά για την παρανομία που διαπράττει και φρόντισε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ωστόσο, η γυναίκα η οποία έπεσε θύμα απάτης, είναι σίγουρο ότι θα αναγνωρίσει το πρόσωπο, ιδιαίτερα εάν είναι γνωστό άτομο στην πόλη, από φωτογραφίες και θα διαλευκανθεί το μυστήριο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εμφανίστηκε κάποιος …άσχετος, ως Αντιδήμαρχος που τελεί τους πολιτικούς γάμους, οπότε είναι δύσκολο να βρεθεί.

Άλλη μια λεπτομέρεια η οποία διερευνάται είναι το γεγονός ότι ο γάμος δεν τελέστηκε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου αλλά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Από αυτό προκύπτει ότι, ο δράστης ο οποίος σχεδίασε και υλοποίησε τον μαϊμού γάμο, για κάποιο λόγο, προτίμησε την αίθουσα συνεδριάσεων και όχι την κανονική αίθουσα.

Αύριο, Δευτέρα, έχει κληθεί και αναμένεται να έρθει στη Χαλκίδα ο «γαμπρός» προκειμένου να καταθέσει κατά την διάρκεια της Ε.Δ.Ε. Είναι άγνωστο εάν θα έρθει τελικά ή όχι, καθώς, μετά την αποκάλυψη του θέματος, προφανώς και έχει κάθε λόγο να κρύβεται, γνωρίζοντας ότι η υπόθεση, έτσι ή αλλιώς, θα φτάσει στη δικαιοσύνη.

Αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση, για τις οποίες το evialead.gr θα σας κρατά ενήμερους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *