Κ.Ε.Π Χαλκίδας: «Γαϊδουρινή» συμπεριφορά απέναντι σε πολίτες!!! – Δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να παρέμβει;;;

Απόλυτα προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε πολίτες που πηγαίνουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Αντιπεριφέρειας Ευβοίας επιδεικνύουν συγκεκριμένοι υπάλληλοι, ο οποίοι όχι μόνο δεν τους εξυπηρετούν αλλά τους μιλούν προσβλητικά και στην ουσία κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην τους εξυπηρετήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό, Τετάρτη πρωί, όταν ο διαχειριστής του evialead.gr Κοσμάς Σορόπουλος, πήγε στο Κ.Ε.Π, συνοδεύοντας φιλικό πρόσωπο που ήθελε να πάρει το γνήσιο της υπογραφής σε μια υπεύθυνη δήλωση η οποία απευθυνόταν σε δημόσια υπηρεσία.

Καθώς την υπεύθυνη δήλωση είχε συντάξει ο Κοσμάς Σορόπουλος για λογαριασμό του φιλικού προσώπου, ρώτησε την αρμόδια υπάλληλο (δεξιά από το γραφείο του προϊσταμένου), εάν η χειρόγραφη δήλωση ήταν επαρκής ή εάν θα έπρεπε ν’ αντιγραφεί το περιεχόμενό της σε κάποιο μηχανογραφημένο έντυπο που  διατίθεται από τα Κ.Ε.Π προκειμένου να έχει επίσημη ισχύ.

Η υπάλληλος, εντελώς θρασύτατα απάντησε: «Υπογράψτε κυρία μου» στην ενδιαφερόμενη και απευθυνόμενη προς τον Κοσμά Σορόπουλο του είπε χαρακτηριστικά: «Εσείς κύριε καθίστε απέναντι» υψώνοντας το χέρι της απειλητικά, για να του δείξει που πρέπει να καθίσει και αδιαφορώντας για την ερώτησή του. Στην συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η ενδιαφερόμενη είχε γράψει μόνο το ονοματεπώνυμό της στην δήλωση  χωρίς άλλα στοιχεία της ζήτησε την ταυτότητά της και της είπε χαρακτηριστικά: «Συμπληρώστε και τα υπόλοιπα στοιχεία σας κυρία μου, δηλαδή πατρώνυμο και αριθμό ταυτότητας και γρήγορα» με ένα πρωτοφανές θράσος, καλυμμένο πίσω από τον πληθυντικό που χρησιμοποιούσε.

Το περιστατικό τίθεται στην κρίση του πολιτικού προϊσταμένου του Κ.Ε.Π, που είναι η Αντιπεριφέρεια Ευβοίας, με την ελπίδα ότι θα λάβει μέριμνα, τουλάχιστον, οι πολίτες που πηγαίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, να μην εξευτελίζονται. Καλούμε επίσης τους πολίτες που έχουν πέσει ήδη θύματα buling  από το Κ.Ε.Π. της Αντιπεριφέρειας Ευβοίας, να μας ενημερώσουν στο email.: evialead@gmail.com προκειμένου οι καταγγελίες τους να δημοσιευτούν, ώστε να δοθεί τέλος στην αγένεια και την θρασύτητα που κάποιοι επιδεικνύουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *