ΕΡΕΤΡΙΑ: Στα κάγκελα οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων από τα καμώματα των διαχειριστών

Στα κάγκελα βρίσκονται στην κυριολεξία οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε πολυτελές συγκρότημα της Ερέτριας, εξ αιτίας της διαχειρίστριας και του συζύγου της, οι οποίοι, τα  τελευταία χρόνια, όχι μόνο τους έχουν σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα αλλά, όπως προκύπτει από τον έλεγχο που διενεργείται πλέον,  λείπουν και αρκετά χρήματα από το ταμείο της διαχείρισης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ιδιοκτητών, η διαχειρίστρια του συγκροτήματος, τους έλεγε συνέχεια ότι χρωστούν βασικές υποχρεώσεις, γιατί πολλοί από τους ενοίκους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, χωρίς όμως ν’ αναφέρει τα ονόματα εκείνων που δεν πληρώνουν, επικαλούμενη …προσωπικά δεδομένα.

Παράλληλα, προσπαθούσε να σπείρει διχόνοια μεταξύ των ενοίκων, κατηγορώντας τον έναν στον άλλο, ώστε να μην έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Βέβαια δεν σταματούσαν μέχρι εκεί, καθώς, σε κάθε ευκαιρία, “δάγκωναν” τους ενοίκους, παίρνοντας δανεικά και αγύριστα (από 200 ευρώ έως και μερικές χιλιάδες ευρώ).

Όταν οι ιδιοκτήτες κατάλαβαν τι συμβαίνει και αποφάσισαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, παίρνοντας την διαχείριση από το ζευγάρι, διαπίστωσαν ότι είχαν συμβεί σημεία και τέρατα στον τομέα της διαχείρισης.

Διαπιστώθηκε ότι είχε να πληρωθεί ο λογαριασμός του κοινόχρηστου νερού από το 2013 !!! και, άγνωστο για ποιο λόγο, ο Δήμος δεν είχε διακόψει την παροχή, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί πολύ μεγάλο ποσό οφειλής. Το ίδιο περίπου συνέβαινε και με το ρεύμα.

Πληρώνονταν κατά καιρούς μικροποσά στη ΔΕΗ προκειμένου να μην διακοπεί η παροχή, ενώ κάποιες φορές, το ρεύμα είχε πληρωθεί με δανεικά που έπαιρναν από τους ιδιοκτήτες!!! Παράλληλα, δεν συμφωνούσαν ποτέ οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τα ποσά που αναγράφονταν ως “λογαριασμός ΔΕΗ” στα βιβλία των κοινοχρήστων!!!

Δεν σταμάτησαν όμως μέχρι εκεί: Στο δικό τους διαμέρισμα δεν πλήρωναν ούτε ρεύμα, ούτε νερό, καθώς οι μετρητές δεν κατάγραφαν τίποτα (τους είχαν απενεργοποιήσει), με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να πραγματοποιήσει έρευνα σε όλους τους μετρητές των διαμερισμάτων.

Αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες διενεργούν διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος, εκτιμώντας ότι, μόλις ολοκληρωθεί, το ποσό που θα προκύψει ότι λείπει από το ταμείο της διαχείρισης, θα ξεπεράσει τα 10.000 ευρώ και ίσως είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Το ζευγάρι ωστόσο των διαχειριστών δεν φαίνεται να πτοείται. Εφαρμόζει την τακτική της έντασης (έχουν τσακωθεί πλέον με όλους τους ιδιοκτήτες), ενώ, όπως διαπιστώνεται την ίδια τακτική εφαρμόζουν και στην προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, όπως είχαν πει οι ίδιοι στους ιδιοκτήτες παλαιότερα, έχουν οφειλές, τις έχουν εντάξει στο Νόμο Κατσέλη, έχουν βάλει εγγυητή συγγενικό τους πρόσωπο με μεγάλη ακίνητη περιουσία και …δεν ανησυχούν για τον εαυτό τους. Ωστόσο, τελευταία, βρίσκονται υπό έλεγχο για αδήλωτα εισοδήματα.

Ανεξάρτητα απ’ όλα αυτά, ο διαχειριστικός έλεγχος ολοκληρώνεται σύντομα και οι ιδιοκτήες των διαμερισμάτων είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους, τόσο στα ποινικά όσο και στα πολιτικά δικαστήρια (αγωγές). Πρόκειται για μια υπόθεση που μόλις αποκαλυφθεί στο σύνολό της, θα ταράξει τα νερά της επαρχιακής πόλης, καθώς το ζευγάρι των διαχειριστών είναι πασίγνωστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*