Απορρίπτει κάθε ανάμειξη με την πολιτική αλλά και την αυτοδιοίκηση

Το όνομά του ακούστηκε ως πιθανού υποψηφίου Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συζητείται πιθανή επάνοδός του στην πολιτική σκηνή ως υποψηφίου Βουλευτή. Ο ίδιος ωστόσο έχει εντελώς διαφορετική άποψη, και δεν έχει σκοπό να επανέλθει στα πολιτικά ή αυτοδιοικητικά δρώμενα σε καμία περίπτωση.
Ο Δημήτρης Πιπεργιάς, είναι πεπεισμένος ότι έχει κλείσει έναν κύκλο στην πολιτική και μάλιστα παροτρύνει νέους ανθρώπους ν’ ασχοληθούν με τα κοινά.
Σε κατ ιδίαν συζητήσεις δηλώνει ότι, για ν’ ασχοληθείς με την πολιτική ή την αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να έχεις την πρόθεση ν’ αλλάξεις τους ρυθμούς της ζωής σου αλλά παράλληλα θα πρέπει να έχεις και ένα όραμα. Δηλαδή να πεις σε εκείνους που θέλεις να σε ψηφίσουν, πού θέλεις να καταλήξει η προσπάθεια.
“Χαίρομαι που δεν εκλέχτηκα βουλευτής το 2009 και εγκατέλειψα την πολιτική, γιατί αυτό που ακολούθησε θα με είχε υποχρεώσει να παραιτηθώ” φέρεται να λέει σε όλους εκείνους οι οποίοι του ζητούν την επάνοδο στα πολιτικά δρώμενα και συνεχίζει: “Αυτή τη στιγμή το διευθυντήριο όσον αφορά τη λήψη των αποφάσεων, βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Εδώ κάνουν απλή διαχείριση αποφάσεων που λαμβάνονται από αλλού. Δεν υπάρχει λόγος ν’ ασχοληθεί κανείς με την πολιτική. Γιατί να το κάνω;”.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*