Ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του μέσω Facebook

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε επίσημα (το evialead.gr σας είχε ενημερώσει στις 16 Οκτωβρίου) ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής, στο Δημαρχείο της Σκύρου, με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη. Σε ανάρτησή του στο Facebook, η οποία έγινε τα χαράματα, ο κος Χατζηγιαννάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υποδέχθηκα με χαρά σήμερα στο Δημαρχείο της Σκύρου τo Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Συζητήσαμε γόνιμα και παραγωγικά για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Εύβοια. Διαπιστώσαμε ότι μας ενώνει η κοινή αγωνία και επιθυμία να δούμε τον τόπο μας να πηγαίνει μπροστά.

Συμφωνήσαμε ότι το μέσο για να κάνει η Στερεά, αλλά και οι τοπικές μας κοινωνίες το άλμα στο μέλλον είναι μια πλατιά προοδευτική συμμαχία που θα στηρίζεται σε επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και αξίες. Που θα στηρίζει τόσο την πολυπόθητη ανάπτυξη όσο και την κοινωνική συνοχή, ώστε κανείς συμπολίτης μας να μη μείνει έξω από τη νέα εποχή που ξημερώνει για την πατρίδα μας. Και αυτός ο αγώνας να δωθεί τόσο στην Περιφέρεια, σε κάθε νομό και δήμο, όσο και στη Βουλή.

Επειδή πιστεύω βαθιά στην ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, θα συμπορευτούμε ως παράταξη με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη για την Στερεα Ελλάδα.

Σε ό,τι με αφορά θα παραμείνω στην εμπροσθοφυλακή του πολιτικού αγώνα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Εύβοια».

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*