Χαρούμενες νότες και έμπρακτη φιλανθρωπία σήμερα, στην Αβάντων

Ο Αρχ. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, πρόεδρος του Συλλόγου και ο υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων Πάνος Καραμούζης, φωτογραφίζονται με τα παιδιά του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας

Ολοκληρώθηκε σήμερα, στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα (δίπλα στον Αγ. Νικόλαο), η 4ήμερη δράστη του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» για την συγκέντρωση τροφίμων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών, παιδικών βιβλίων κ.λ.π. Τα τρόφιμα θα διατεθούν προκειμένου να στηριχτεί η Τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, ενώ τα παιχνίδια, τα βιβλία, οι παιδικές τροφές κ.λ.π. θα διατεθούν στις γυναικείες φυλακές Θηβών.

Στην σημερινή, τέταρτη ημέρα, οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας επιφύλαξαν μια έκπληξη στους περαστικούς, με τις μελωδικές τους νότες, δίνοντας έναν χαρούμενο τόνο, όχι μόνο στην εκδήλωση αλλά και σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Όσον αφορά τις προσφορές των πολιτών, ξεπέρασαν το αναμενόμενο και αυτό σημαίνει ότι, η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε με την Αντιπεριφέρεια Ευβοίας, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. 

Η συναυλία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου και σύντομα, τα παιδιά του Μουσικού Γυμνασίου, απέκτησαν κοινό.
Οι προσφορές των πολιτών, και την τέταρτη ημέρα ήταν απόλυτα ικανοποιητικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*