ΚΚΕ: Ξεδιάντροπη προπαγάνδα κάνει ο Πρατσόλης για το Κοινωνικό Μέρισμα

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Πρατσόλη, η Τομεακή Επιτροπή Ευβοίας του ΚΚΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί το Βουλευτή ότι επιδίδεται σε ξεδιάντροπη προπαγάνδα. Αναλυτική η ανακοίνωση:

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει το νέο γύρο αντιλαϊκών προαπαιτούμενων, που τσακίζει και τα τελευταία προνοιακά επιδόματα, που φέρνει στη Βουλή έναν προϋπολογισμό φοροληστείας, που εγκαινιάζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, ενώ βάζει στο στόχαστρο πιο αποφασιστικά ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία, η διαφήμιση εκ μέρους των κυβερνητικών βουλευτών για το «κοινωνικό μέρισμα» από το πλεόνασμα φτώχειας του ελληνικού λαού, μόνο ως ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα μπορούν να εκληφθούν.

Η πιο μεγάλη κοροϊδία, όμως, είναι αυτή που αναμασούν καθημερινά τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί ανακούφισης του λαϊκού κόσμου και δίκαιης ανάπτυξης, τα οποία καταρρέουν μπροστά στη βαρβαρότητα που καθημερινά ζει ο λαός, εξαιτίας της πολιτικής που και αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί, παίρνοντας για αυτό τα συγχαρητήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *