ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άλλα δύο σπίτια, στην ίδια περιοχή, τα έκλεψαν το Σάββατο και επιχείρησαν να τα κάψουν

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ που δημοσιεύουμε για την φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε μονοκατοικία της οδού Λεμπέση στη Δεξαμενή, δημοσιεύουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ EVIALEAD.GR, ότι σήμερα το πρωί, άγνωστοι δράστες, έκλεψαν και επιχείρησαν να κάψουν δύο ακόμη μονοκατοικίες στην ίδια περιοχή. Πρόκειται για δύο μονοκατοικίες στην οδό Αγ. Παρασκευής 5 και 7 στο Συνοικισμό της Νεάπολης, πολύ κοντά στην οδό Λεμπέση, τα οποία, άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν, πήραν οτιδήποτε αξίας υπήρχε στο εσωτερικό τους και στη συνέχεια επιχείρησαν να τους βάλουν φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, σε δηλώσεις του στο evialead.gr είπε ότι το περιστατικό έγινε αντιληπτό σήμερα στις 11 το πρωί, όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το ένα σπίτι: «Έστειλα το γιο μου να δει τι συμβαίνει γιατί με ειδοποίησαν οι γείτονες και βρήκε και τις δύο μονοκατοικίες αναστατωμένες, ενώ μέσα στο χώρο, άγνωστοι, είχαν ανάψει πανιά, που ακόμη κάπνιζαν, προκειμένου να τους βάλουν φωτιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τα δύο περιστατικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που ερεύνησε τους χώρους και κατέγραψε τα συμβάντα. Το γεγονός της κοντινής απόστασης, σε συνδυασμό με το πανομοιότυπο του τρόπου δράσης, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι τρεις περιπτώσεις δεν αποκλείεται να σχετίζονται. Στις περιπτώσεις της οδού Αγ. Παρασκευής 5 και 7, η φωτιά δεν επεκτάθηκε, αντίθετα στην περίπτωση της οδού Λεμπέση, η φωτιά επεκτάθηκε, άγνωστο πόση ώρα μετά την κλοπή.

Αναμένουμε το πόρισμα της προανάκρισης, τόσο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όσο και από την Αστυνομία που επιλήφθηκε στις περιπτώσεις της οδού Αγ. Παρασκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *