Νίκος Παπανδρέου: «Κάποιος να μαζέψει τον Σίμο και την παρέα του»

Αποκλειστική δήλωση στο evialead.gr

Σε αποκλειστική δήλωση στο evialead.gr ο Νίκος Παπανδρέου, πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, π. Νομάρχης Εύβοιας και π. Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχολιάζει την δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου αναφορικά με την αλλαγή έδρας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την μεταφορά της στη Χαλκίδα. Όπως τονίζει ο Νίκος Παπανδρέου, ο κος Κεδίκογλου δεν είχε θέσει θέμα αλλαγής έδρας της Περιφέρειας στα 14 χρόνια που είναι βουλευτής και το κάνει τώρα προκειμένου να συγκεντρώσει τοπικιστικούς ψήφους. Δεν διστάζει να ¨αδειάζει¨τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, ενώ με τον τρόπο που λειτουργεί, μετατρέπει την Εύβοια σε «μονοεδρικό» για τη Νέα Δημοκρατία, Νομό. Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παπανδρέου έχει ως εξής:

«Σχετικά με τη δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου για μεταφορά της έδρας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα, έχω μια μεγάλη απορία. Γιατί ο, επι 14 χρόνια, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δεν έθιξε αυτό το θέμα; Μήπως η δήλωση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στην περίοδο που είναι βουλευτής, δεν μπόρεσε να επηρεάσει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, το οποίο, απ ότι ακούγεται, απαρτίζεται από εξεραιτικούς/ες και άκρως ανταγωνιστικούς υποψηφίους; Τέλος, προκειμένου, όπως πιστεύει, να ψαρέψει λίγους ψήφους από ορισμένους τοπικιστικούς παράγοντες, «κρεμάει στα μανταλάκια» τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή τον Φάνη Σπανό. Είναι πολλές οι αντιδράσεις από τους άλλους Νομούς. Εάν δεν τον μαζέψουν, πολύ φοβούμαι ότι η Εύβοια και στις επερχόμενες εκλογές, θα παραμείνει ο μεγαλύτερος «μονοεδρικός» για τη Νέα Δημοκρατία, Νομός, χάρη στην έντονη παρουσία αυτού του κυρίου και της παρέας του».

Νίκος Παπανδρέου
Πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην Νομάρχης Ευβοίας και πρώην Βουλευτής Ευβοίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *