Χριστουγεννιάτικη Βόλτα στο 22ο Δημοτικό…!!!!

Τα Χριστούγεννα απέχουν λιγότερο από 30 μέρες και στην πόλη μας, κάτι νέο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, την ερχόμενη εβδομάδα.

Το 22ο Δημοτικό, το νεόδμητο σχολείο του Καράμπαμπα, για 3η χρονιά φέρνει κοντά μας, όχι ένα απλό σχολικό bazaar, αλλά μια σύγχρονη χριστουγεννιάτικη πρόταση διακόσμησης και δώρων, μέσα από τη ματιά επαγγελματιών στο χώρο της διοργάνωσης γάμων – βαπτίσεων και της τεχνικής παλαιώσεως επίπλων.

Τα μέλη του συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς 2 μήνες τώρα, έχοντας προμηθευτεί τις πρώτες ύλες τους, απευθείας από εκθέσεις χριστουγεννιάτικων ειδών, για να σας προσφέρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων που θα ικανοποιήσουν τόσο την καταναλωτική σας διάθεση, όσο και το βαλάντιό σας, αφού οι τιμές τους, είναι απόλυτα εναρμονισμένες στην εποχή μας.  

Όλα τα προϊόντα αμπαλάρονται και μπορείτε να προσφέρετε τα δώρα σας, χωρίς να υστερούν σε τίποτα από τα επιλεγμένα καταστήματα.  

Η φετινή χριστουγεννιάτικη βόλτα σας από το 22ο Δημοτικό σχολείο όμως, είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού εκτός από τους γονείς, στο πνεύμα των εορτών μπαίνουν και τα παιδιά. Από τις 17:30 – 20:30 υπάρχει προβολή ταινιών και δωρεάν ποπ κορν, κέρασμα!!!

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, τα μέλη του συλλόγου θα είναι εκεί, να σας καλοδεχτούν με φρεσκοψημένο καφέ και τσάι, υπέροχα χειροποίητα κεράσματα, αλλά και εορταστική μουσική, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και προσμονής των φετινών Χριστουγέννων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *