Ο μοναδικός συνδυασμός που κέρδισε στις εκλογές και παρέμεινε αντιπολίτευση!!!

Κάλπ(η)κες ιστορίες καθημερινής τρέλας!!!

Το θέμα είναι ο φόβος. Φόβος ως ηττημένος, φόβος ως νικητής. Πάλι ηττημένος είσαι!!! Φοβάσαι και προσπαθείς να εξαφανίσεις το φόβο σου, μετερχόμενος κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Τελικά, είσαι νικητής αλλά δεν το πιστεύεις, γιατί ο αντίπαλος παραμένει όρθιος και εσύ σέρνεσαι ανάμεσα σε προκλήσεις, προκαλείς δικαστικές εμπλοκές, θέλεις να τον εξαφανίσεις.

Είσαι τόσο μικρός που δεν πιστεύεις ότι κέρδισες, θεωρείς ότι πρόκειται για παράκρουση και συνεχίζεις την προσπάθεια να εξαφανίσεις τον αντίπαλο, αν και γνωρίζεις ότι είσαι, κατά πολύ, μικρότερός του.
Τελικά, αν και νομίζουν όλοι ότι είσαι νικητής, παραμένεις ηττημένος, προσπαθώντας να ξεμπλοκάρεις από τα κόμπλεξ κατωτερότητας που σου δημιουργεί η παρουσία του αντιπάλου. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις και το ξέρεις. Αλλά …συνεχίζεις. Άλλωστε, δεν γνωρίζεις να κάνεις κάτι άλλο προκειμένου να φανείς χρήσιμος σ’ εκείνους  που σε εμπιστεύτηκαν.

Πέρα όμως και από αυτό, υπάρχει και η δική σου ψυχική αναστάτωση που πρέπει να γαληνεύσει. Και προσπαθείς….
Την ίδια ώρα, ούτε μια λάμπα δεν ανάβει στα χωριά που τυλίγονται κάθε βράδυ στο σκοτάδι. Δεν είσαι ικανός να βάλεις τη μια πέτρα επάνω στην άλλη. Αλλά δεν σε νοιάζει…. Πέτυχες το ακατόρθωτο. Νίκησες το φόβο σου. Όμως, πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Και δυστυχώς, δεν μπορείς να τα καταφέρεις!!!
Οι επόμενες εκλογές πλησιάζουν. Κάνεις αγωνιώδεις προσπάθειες να φανείς αντάξιος της εντολής που σου έδωσαν. Ωστόσο, η εντολή αυτή δεν σε ηρεμεί. Υπάρχει ο αντίπαλος ακόμη όρθιος, παρά τις προσπάθειές σου να τον εξαφανίσεις. Και τι κάνεις τώρα; Απλά συνεχίζεις. Άλλωστε, δεν γνωρίζεις να κάνεις τίποτε άλλο χρήσιμο για εκείνους που σε ψήφισαν. Οπότε, είναι μονόδρομος. Που οδηγεί άραγε;
Στην θριαμβευτική επανεκλογή του αντιπάλου!!!
Τελικά δε νίκησες το φόβο σου. Δε νίκησες ούτε τον αντίπαλο. Δεν κατάφερες να ανταπεξέλθεις ούτε στις υποχρεώσεις σου. Οπότε, η εξέλιξη είναι μοιραία:
«Νίκησες» …χάνοντας!!! Αλλά και πάλι ικανοποιημένος να είσαι. Μπορεί κάποτε να μπεις στο βιβλίο Γκίνες!!! Αποτελείς μέλος του μοναδικού συνδυασμού στα παγκόσμια χρονικά, που κέρδισε τις εκλογές και παρέμεινε αντιπολίτευση!!! Είδες ο φόβος!!! Μπορεί να σε κάνει διάσημο σε κάποια στιγμή!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *