Το συνδικάτο τροφίμων και ποτών συμπαρίσταται στην ΕΛΜΕ Ευβοίας

Η ΠΑΡΕΜΠΌΔΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉΣ ΔΡΆΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ

 

Η Διοίκηση του σωματείου μας εκφράζει την συμπαράστασή της στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς στην ΕΛΜΕ Ευβοίας που βρίσκονται αντιμέτωποι με την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης.

ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΜΕ τον λαγό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας, ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ Δημήτρη που επιδιώκει να βάλει εμπόδια σε εκλογές των συναδέλφων. Δεν χορηγεί άδεια στους συναδέλφους ώστε να μπορούν να πραγματοποιήσουν εκλογές.

Αυτά τα δικαιώματα έχουν κατακτηθεί με αίμα και δεν τα χαρίζουμε.
Η αγωνιστική δράση, η διεκδίκηση, είναι που μπορούν να αντιμετωπίσουν τη διαλυτική κατάσταση στα σχολεία. Τα παιδιά μας είναι που κάνουν μάθημα σε ερείπια, που σε πολλά από αυτά δεν έχει γίνει ούτε καν αντισεισμικός έλεγχος, χωρίς υποδομές για άθληση, πολιτισμό, ψυχαγωγία. Με βιβλία που σε πολλές περιπτώσεις είναι απαράδεκτα. Με τεράστιες ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς που καλούνται σε αυτές τις τραγικές εργασιακές συνθήκες να ανταποκριθούν στο έργο τους. Που ορισμένοι εξ αυτών βρίσκονται με την βαλίτσα στο χέρι και κάθε χρόνο γυρνάνε την Ελλάδα ανάλογα με το που θα τους προσλάβουν ενώ τουλάχιστο για δύο μήνες το χρόνο αντιμετωπίζουν την ανεργία.

Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων.

ΚΑΛΟΥΜΕ τα σωματεία του κλάδου και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς στην ΕΛΜΕ Ευβοίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*