ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Π.Π.Υ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που ξεπερνώντας αγκυλώσεις, πιέσεις και δισταγμούς, στηρίξατε με την ψήφο σας την Αγωνιστική Συσπείρωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

  • Παρά το μικρό χρονικό διάστημα του μόλις ενός μήνα από την ίδρυση της  παράταξης μας.
  • Παρά το συνειδητό αποκλεισμό της ιδρυτικής διακήρυξης της παράταξης, από τα διάφορα            « συναδελφικά » ηλεκτρονικά μέσα.
  • Χωρίς να συμμετέχουμε σε κανενός είδους  αλισβερίσι με κέντρα εξουσίας.
  • Χωρίς να έχουμε προλάβει μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να αναπτύξουμε την συνδικαλιστική μας παρέμβαση και να έρθουμε σε πιο άμεση επαφή με όλους εσάς. Παρ’ όλα αυτά, με παρακαταθήκη την αγωνιστική πορεία του καθενός από εμάς που συμμετείχαμε και το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που μας συνδέει, η παράταξη μας στηρίχθηκε με εξήντα μία ( 61 )  ψήφους και ποσοστό 4,28%.

Δυστυχώς, ο εγκλωβισμός των συναδέλφων από ένα άκρατο συνδικαλιστικό λαϊκισμό και τους επικοινωνιακούς τακτικισμούς, είχε σαν αποτέλεσμα την εκλογική επιβράβευση των παρατάξεων και των συνδικαλιστικών παραγόντων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, που ευθύνονται για το εργασιακό αδιέξοδο του κλάδου μας εδώ και μία 20ετία.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο θεσμός του συμβασιούχου πυροσβέστη, ανεξάρτητα από το ποια νομική μορφή έχει – είτε είναι εποχικής απασχόλησης, είτε πενταετούς θητείας – υπάρχει εδώ και μια ολόκληρη εικοσαετία.

Τα προβλήματα, όλο αυτό το διάστημα όμως, παραμένουν τα ίδια κι απαράλλαχτα.

Αυτό πλέον δεν πρέπει να αφήσουμε να συνεχιστεί!

Η συνδικαλιστική αδράνεια, ο ευδαιμονισμός, το κουκούλωμα των προβλημάτων, η υποσχεσιολογία και ο συνδικαλισμός των δημόσιων σχέσεων, δεν μπορούν πλέον να συνεχίζονται.

Η παρουσία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, αυτό ακριβώς επιδιώκει!

Από δω και στο εξής η παράταξή μας με συνεχείς παρεμβάσεις θα εκφέρει λόγο, θα προτείνει λύσεις και θα τις διεκδικεί με αγώνες, για οποιοδήποτε εργασιακό ζήτημα αφορά τον κλάδο μας.

Καλούμε όλους εσάς, ανεξάρτητα από το ποια παράταξη ψηφίσατε για το υπηρεσιακό συμβούλιο μεταθέσεων, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Να γίνετε συμμέτοχοι στη διεκδίκηση λύσεων των εργασιακών μας προβλημάτων και να μην παραμείνετε θεατές ενός χιλιοπαιγμένου έργου.

Σας καλούμε να στηρίξετε την συνδικαλιστική παρουσία και τις πρωτοβουλίες της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους της Εφορευτικής Επιτροπής, που εργάστηκαν ασταμάτητα επί τριάντα δύο ( 32 ) συνεχόμενες ώρες, χωρίς να έχει υπάρξει η οποιαδήποτε διοικητική μέριμνα αλλά και νομική υποστήριξη στα ζητήματα που παρουσιάζονταν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *