ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν, στα πλαίσια της περιήγησής τους σε Μνημεία της ιστορικής περιοχής του Κάστρου Χαλκίδος, όπου ευρίσκονται και τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, αντιπροσωπείες μαθητών και καθηγητών του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδος και του Γυμνασίου Δροσιάς, μαζί με τους φιλοξενούμενους καθηγητές και μαθητές των Γυμνασίων Δερύνειας και Παραλιμνίου Κύπρου, στα πλαίσια του προγράμματος Διεθνούς Δικτύου Διασχολικών Συμπράξεων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Ελλάδος – Κύπρου «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ».

Οι εξαιρετικοί αυτοί επισκέπτες είχαν την δυνατότητα της προσωπικής επικοινωνίας με τον Σεβασμιώτατο, τον οποίο ευχαρίστησαν και για την συμβολή του στην επιτυχία της φιλοξενίας και της κοινής δράσης, αφού η Τοπική μας Εκκλησία, όπως πάντοτε πράττει, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα ενίσχυσης του 6ου Γυμνασίου για την φιλοξενία των Κυπριακών Σχολείων.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμούς λόγους προς τους νέους επισκέπτες του και τους προσέφερε αναμνηστικές ευλογίες αφού πρώτα είχε μαζί τους συζήτηση για τα επιμέρους προγράμματα που πραγματοποιεί κάθε Σχολείο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος είχε την ιδιαίτερη χαρά, να υποδεχθεί στην Ιερά Μητρόπολη 110 μικρά παιδάκια, μαζί με γονείς και υπευθύνους εκπαιδευτικούς, του γειτνιάζοντος με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, Παιδικού Σταθμού «Ο Μαγικός Αυλός».

Τα παιδιά τραγούδησαν θαυμάσια Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα προς τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος με έκδηλη χαρά και ενθουσιασμό τα καλωσόρισε στην Ιερά Μητρόπολη και τα συνεχάρη για την τόσο όμορφη και ενθουσιώδη παρουσία τους.

Πριν την αναχώρησή τους, τους προσέφερε κεράσματα και αναμνηστικές ευλογίες, ενώ συνεχάρη και τους διδασκάλους και τους γονείς τους για το σημαντικό έργο που επιτελούν στα μικρά παιδάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *