ΚΥΜΗ: Τέτοια παρωδία δεν ξανάγινε – Απαγόρευσαν στην αντιπολίτευση να πάρει το λόγο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωμικοτραγικές στιγμές εκτυλίχτηκαν εχθές, Δευτέρα, το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου της Κύμης, όπου ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς και ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλ. Θεοδώρου είχαν καλέσει τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων να …τους ενημερώσουν.
Στην αίθουσα δεν υπήρχαν περισσότερα από 45 άτομα, περίπου δέκα κάτοικοι της Κύμης, κάτοικοι της Χιλής που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για την απραξία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις κατολισθήσεις, κάποιοι κάτοικοι Αλιβερίου και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.
Αφού ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος μίλησαν για 2,5 ώρες στο …δείγμα κοινού, ζήτησαν το λόγο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αρετή Μπάτσα και Τάσος Βλάχος. Τότε ο Αντιδήμαρχος Αλ. Θεοδώρου, στο πλαίσιο της …δημοκρατικής διεξαγωγής της συζήτησης, αρνήθηκε πεισματικά να τους επιτρέψει να μιλήσουν.
Μάλιστα, όταν η Αρετή Μπάτσα κατάφερε να πάρει το μικρόφωνο, ο Αντιδήμαρχος, στην αρχή προσπάθησε να την σταματήσει, μιλώντας ασταμάτητα για να την καλύψει και στην συνέχεια της έκλεισε το μικρόφωνο.
Είναι κι αυτό ένα δείγμα του τρόπου λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής, την οποία αγνοούν οι πολίτες και μάλιστα επιδεικτικά, ωστόσο, συνεχίζει να κάνει μονολόγους, σε ανύπαρκτα ακροατήρια, «ποινικοποιώντας» όποια αντίθετη άποψη. 

 

Η άδεια αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Κύμης.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*