Η Κωτσόβολος γέμισε το γιορτινό τραπέζι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού

Όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε 2€ στα τερματικά POS του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα Χριστούγεννα γίνονται μαγικά γιατί το σπίτι γεμίζει με τις καλύτερες ευχές και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με την απλή προσφορά όλων μας και τα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορούν να αυξήσουν τα χαμόγελα και να μεγαλώσουν το εορταστικό τους τραπέζι!

Φέτος, προσφέρουμε τα γεύματα των εορτών για τα 300 παιδιά που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια Οργανισμού πανελλαδικά.Παράλληλα, προσκαλούμε όλον τον κόσμο να συνεισφέρει στον Οργανισμό. Η βοήθειά του μπορεί να γίνει μέσα από τα τερματικά POS του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκονται στα 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα εντός των καταστημάτων Κωτσόβολος. Το ειδικό τερματικό POS, που βρίσκεται δίπλα από τα ταμεία των καταστημάτων, έχει ως αποκλειστική αποστολή την αποδοχή χρημάτων και μοναδικό αποδέκτη «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ακουμπώντας τις ανέπαφες κάρτες στο ειδικό τερματικό πραγματοποιείται απευθείας δωρεά 2€ στον Οργανισμό με την παράλληλη έκδοση ανάλογης απόδειξης. Τα συγκεκριμένα τερματικά λειτουργούν διαχρονικά μέσα στα καταστήματα και ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα υπάρχοντα μηχανήματα για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Τα καταστήματα που δε φιλοξενούν το τερματικό POS, διαθέτουν το φυσικό κουμπαρά, ώστε να μη σταματάμε να αυξάνουμε τα χαμόγελα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *