ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: LIDL Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Χειροπέδες σε πεινασμένο μεσήλικα για λίγο φαγητό!!!

Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε εχθές, Τρίτη, στο κατάστημα LIDL της Ν. Αρτάκης. Ένας πεινασμένος μεσήλικας, ταλαιπωρημένος και ευρισκόμενος σε απόγνωση καθώς είχε μέρες να φάει, έκανε το απονεννοημένο.
Μπήκε στο κατάστημα LIDL της Ν. Αρτάκης, πήρε διάφορα φαγώσιμα αξίας 12 ευρώ!!! και προσπάθησε να τα περάσει από το ταμείο κρυφά προκειμένου να βγει έξω και να χορτάσει, την πείνα που τον ταλαιπωρούσε.
Ωστόσο, καθώς ο άνθρωπος δεν είναι “επαγγελματίας” κλέφτης και καθώς, ότι έκανε, το έκανε γιατί πεινούσε, ήταν λογικό να τον αντιληφθούν οι υπάλληλοι του καταστήματος.
Οι οδηγίες που έχουν από την διεύθυνση, σε περιπτώσεις κλοπής, είναι να καλούν την Αστυνομία, όπως και έπραξαν. Σε λίγη ώρα ήρθε το περιπολικό και οι Αστυνομικοί βρήκαν τον ταλαίπωρο μεσήλικα σε μαύρο χάλι, να υποστηρίζει ότι πήρε τα τρόφιμα γιατί πεινούσε.
Φυσικά, η διεύθυνση του καταστήματος, ακολουθώντας τις οδηγίες τις οποίες έχει, υπέβαλλε μήνυση για κλοπή και ο ταλαίπωρος και πεινασμένος μεσήλικας, συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής (ευτελούς αξίας).
Ευτυχώς, στο κρατητήριο, μεγαλούργησε ο ανθρωπισμός των Αστυνομικών, οι οποίοι (και τους αξίζουν συγχαρητήρια) φρόντισαν ώστε ο άνθρωπος αυτός να χορτάσει.
Σήμερα το πρωί, ο μεσήλικας θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει το Νόμο για τις …παράνομες πράξεις του!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*