Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία την Πέμπτη

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη τα σχολεία στο Δήμο Χαλκιδέων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης.

H ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων

Ανοίγουν αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία στον Δήμο Χαλκιδέων

Μετά την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διήμερο, ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, που ανήκουν στα διοικητικά του όρια, θα λειτουργήσουν από αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ως εξής:

  • Τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων (Χαλκίδας – Ληλαντίων – Ν. Αρτάκης – Αυλίδας και Ανθηδόνας) σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο, πλην του Ειδικού Ενιαίου Γυμνασίου – Λυκείου Χαλκίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).
  • Τα σχολεία της Α/θμιας Eκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο.
  • Το Ειδικό Ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο Χαλκίδας, τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδόνας, με ώρα έναρξης 09:00πμ.

One thought on “Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία την Πέμπτη

  1. Σαν εκπαιδευτικός θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στον Δήμαρχό σας:
    1. Μετά από 20 μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά έχει ο Δ.Χ. ελέγξει αν υπάρχει νερό στα σχολεία; Γιατί αν δεν υπάρχει τα παιδιά θα πουν το νερό-νεράκι, οι τουαλέτες θα γίνουν εστία μόλυνσης και οι σωλήνες θα σπάσουν αν το νερό έχει παγώσει.
    2. Αν έχουμε ατυχήματα στα σχολεία θα είναι υπεύθυνοι οι εφημερεύοντες και οι διευθυντές ή ο Δ.Χ.; Σε ποιον θα γίνουν μηνύσεις; Και γιατί οι εκπαιδευτικοί να σηκώσουν τις αμαρτίες ενός Δήμου;
    3. Αν κάποιος εκπαιδευτικός έχει ατύχημα θα τον αποζημιώσει ο Δήμος; Είμαι διαβητική και ινσουλινοεξαρτώμενη και οποιοδήποτε ατύχημα μπορεί να με οδηγήσει ακόμα και σε ακρωτηριασμό. Κύριε Δήμαρχε, να είστε σίγουρος πως θα με πληρώσετε χρυσή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *