Ανακοίνωση νέων υποψηφίων

Ηλίας Μπουρμάς

Βιογραφικό

Γεννήθηκα πριν 44 χρόνια στη Χαλκίδα και είμαι παντρεμένος με την Σταυρούλα Λιάπη, Φιλόλογο.
Αποφοίτησα από το 3ο λύκειο το 1992, σπούδασα Κοινωνική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επίσης, μιλάω Αγγλικά.
Από το 2005 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στη Χαλκίδα με συνεργάτες, ασκώντας μάχιμη δικηγορία, αναλαμβάνοντας υποθέσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του Δικαίου, με κύρια ενασχόληση το Αστικό & Ποινικό Δίκαιο. Ειδικεύομαι δε, στο Αθλητικό Δίκαιο όντας νομικός σύμβουλος σε δεκάδες αθλητικά σωματεία κυρίως ποδοσφαίρου και μπάσκετ, εκπροσωπώντας παράλληλα αρκετούς αθλητές.
Είμαι ενεργό μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας και ασχολούμαι ενεργά με τα ζητήματα του επαγγελματικού μου κλάδου.
Από το 2007 έως το 2010 διετέλεσα Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και από το 2013 έως το 2016 κατείχα τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ στον ΟΛΝΕ (Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας) ενώ από το 2016 έως το 2017 τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Παράλληλα το 2014 είχα την τιμή να εκλεγώ περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό  «Αλλάζουμε στην καρδιά της  Ελλάδας»  και να υπηρετήσω τους πρώτους 30 μήνες ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, με Πρόεδρο τον Κώστα Μπακογιάννη και από τον Ιανουάριο του 2018 έως και σήμερα, να κατέχω την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Αθλητισμού στη Στερεά Ελλάδα.
Με ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό και την ομαδικότητα έχω αγωνιστεί σε ερασιτεχνικά σωματεία μπάσκετ ανά την Ελλάδα, ενδεικτικά στη Χαλκίδα, στον ΓΣ Κηφισιάς, στον Αρίωνα Ξάνθης, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κλπ καθώς και ποδοσφαίρου, ενδεικτικά,  στον Ατρόμητο Χαλκίδας και στον Χαλκίνεο, με τον οποίο είχα την τιμή το 2006 να αγωνιστώ και στον Τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Η πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη για συμμετοχή μου για πρώτη φορά στις εκλογές, με τον συνδυασμό του «αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας», αποτέλεσε για μένα πρόκληση, η αποδοχή της οποίας με δικαίωσε απόλυτα, καθώς  γνώρισα  την τοπική αυτοδιοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας της , στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, έχοντας έναν υποδειγματικό αρχηγό και εξαιρετικούς συνεργάτες με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε στόχους.
Η αποδοχή της πρότασης του Φάνη Σπανού να επιμείνουμε μαζί στην Στερεά Ελλάδα, αποτελεί για μένα υποχρέωση, απέναντι στον ίδιο, στις δυνατότητες και το όραμα του οποίου πιστεύω ακράδαντα, απέναντι σε όλους εσάς που με επιλέξατε με την ψήφο σας και τέσσερα χρόνια τώρα με στηρίζετε καθημερινά και με προτρέπετε να συνεχίσω , απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό για τον οποίο θεωρώ  πως οφείλει και έχει πολλά ακόμα να δώσει, στον καθημερινό του αγώνα με στόχο, μια Στερεά ακόμα καλύτερη.

Κωνσταντίνος Καραγιάννης

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Μακρακώμη Φθιώτιδας το έτος 1974, είμαι γιος του Ανδρέα Καραγιάννη και της Δέσποινας Ζάχου. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Χασάπη και πατέρας 4 ανηλίκων παιδιών. Το 1991 αποφοίτησα από το Γενικό λύκειο Μακρακώμης. Σπούδασα στο τμήμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αποφοίτησα το 1996.

  • Έχω διατελέσει πρόεδρος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ από το 1992  έως 1996 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Έχω υπηρετήσει την στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός στο Πεζικό του Στρατού ξηράς
  • Έχω διατελέσει Πρόεδρος της Διαδημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Μακρακώμης για δέκα συναπτά έτη
  • Επίσης, υπήρξα πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΕΝΩΣΗ 2010 που προήλθε από την συνένωση δύο ιστορικών ομάδων της περιοχής, της ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ
  • Είμαι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας
  • Από το 1998 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στην επιχείρηση της οικογένειάς μου
  • Από το 2006 είμαι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ανώνυμης εταιρίας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.
  • Το 2014 συμμετείχα για πρώτη φορά στις Περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας» όπου εκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας
  • Τον Οκτώβριο του 2014 υπήρξα εκλεγμένο μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στέρεας Ελλάδας με Πρόεδρο τον Κώστα Μπακογιάννη μέχρι τον Μάρτιο του 2017
  • Τον Ιανουάριο του 2018 ανέλαβα καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής ανάπτυξης & Κτηνιατρικής

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Είμαι ο Κώστας Καραγιάννης. Με γνωρίζεται και σας γνωρίζω. Η Φθιώτιδα είναι ο τόπος μου και αισθάνομαι την ανάγκη να συνεχίσω να προσφέρω. Όπως με τον Κώστα τώρα και με τον Φάνη το ταξίδι συνεχίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *