ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΑΛΚΙΔΑ: Χτύπησε ξανά η σπείρα των 12χρονων

Για μια ακόμη φορά χτύπησε στη Χαλκίδα η σπείρα με τους 12χρονους κλέφτες, οι οποίοι έχουν ρημάξει τα καταστήματα της πόλης.
Οι δράστες, που είναι πολύ μικροί σε ηλικία αλλά και μικροσκοπικής σωματικής διάπλασης, έχουν έναν μοναδικό τρόπο που δρουν. Στοχοποιούν καταστήματα τα οποία έχουν υπόγειο και σχάρες εξαερισμού στο πεζοδρόμιο.
Ανοίγουν τη σχάρα και καταφέρνουν να περάσουν από το μικρό άνοιγμα (ούτε δέκα εκατοστά καλά – καλά δεν είναι το πλάτος), μπαίνουν σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους και αναζητούν ταμειακές μηχανές προκειμένου να πάρουν χρήματα.
Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα, όταν καταστηματάρχης πήγε ν’ ανοίξει το μαγαζί του και διαπίστωσε ότι το σχαράκι απ έξω ήταν βγαλμένο. Διαπίστωσε στη συνέχεια ότι οι ανήλικοι δράστες, είχαν μπει στο μαγαζί του, είχαν ψάξει την ταμειακή μηχανή, που ευτυχώς δεν είχε χρήματα και έφυγαν παίρνοντας μόνο κάποια αντικείμενα από το εμπόρευμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σπείρα των 12χρονων έχει «χτυπήσει» αρκετούς στόχους τον τελευταίο μήνα στη Χαλκίδα, ακόμη και γραφεία κομμάτων, αναζητώντας χρήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *