ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Ένα φορτηγό τρόφιμα έστειλε ο Δήμος Χαλκιδέων στους πληγέντες

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες, κατοίκων της Μάνδρας Αττικής βρίσκεται και ο Δήμος Χαλκιδέων, αποστέλλοντας ήδη το πρώτο φορτηγό με είδη διατροφής κυρίως.

Από την πρώτη στιγμή που προκλήθηκε η μεγάλη καταστροφή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 άνθρωποι, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του Δήμου στις οικογένειες των θυμάτων.

Παράλληλα, με εντολή του Δημάρχου Χαλκιδέων, φορτηγό αυτοκίνητο μετέφερε στη Μάνδρα είδη διατροφής, τα οποία αποτελούν προσφορά του Δήμου προς τους πληγέντες. Τα είδη μετέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Δημήτρης Παπαποστόλου και παρελήφθησαν από τη Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ερασμία Στάθη Οικονόμου. Και οι δύο ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμο Χαλκιδέων για τη συμπαράσταση και προσωπικά τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, για την πρωτοβουλία του. Σημειώνεται ότι στη Δήμαρχο Μάνδρας παραδόθηκε και επιστολή του Δημάρχου Χαλκιδέων, με την οποία εκφράζει την αλληλεγγύη, τη λύπη και την οδύνη της Δημοτικής Αρχής και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, για τις τραγικές συνέπειες της φυσικής καταστροφής που έπληξε τον Δήμο της και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 21 ανθρώπων. Επίσης, στην επιστολή ανέφερε ότι στις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν οι δημότες της Μάνδρας, ο Δήμος Χαλκιδέων συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις και είναι στη διάθεση του Δήμου Μάνδρας για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφέρει. Τέλος, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης επισημαίνει ότι ο Δήμος Χαλκιδέων προσφέρει διάφορα υλικά αγαθά, που συγκέντρωσε για τις ανάγκες των πληγέντων, ως συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής συμπαράστασης.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *