ΔΟΑΠΠΕΧ: Λειτουργεί άψογα ακόμη και ως «τουριστικό γραφείο»

Η πρόεδρος Λίλιαν Ζλακώνη

Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στην κατεύθυνση ανάπτυξης του τουρισμού στην πόλη της Χαλκίδας. Λίγοι γνωρίζουν ότι, ο Οργανισμός, δια μέσου του διευθυντή του Φώτη Γκούνη, έχει αναπτύξει σχέσεις με τουριστικά γραφεία, διασφαλίζοντας την προσέλευση επισκεπτών στην Εύβοια και μάλιστα για όλο το χρόνο.
Ήδη, δύο τουριστικά γραφεία, τα οποία διακινούν κυρίως Ρώσους τουρίστες, βρίσκονται σ’ επαφή με τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ (και σε συνεννόηση πάντα με την πρόεδρο Λίλιαν Ζλακώνη), και ενοικιάζουν συχνά χώρο στο κολυμβητήριο για τους πελάτες τους. Παράλληλα, τα ίδια γραφεία, ενδιαφέρονται και μαθήματα ρυθμικής για τους τουρίστες, κάτι που ο ΔΟΑΠΠΕΧ, διασφαλίζει.
Μάλιστα, αύριο, Παρασκευή, ένας ακόμη τουριστικός πράκτορας, ιδιαίτερα γνωστός και ισχυρός στο χώρο, ο οποίος θα έρθει στην Εύβοια προκειμένου να κλείσει συμφωνίες με ξενοδοχεία της Ερέτριας, θα επισκεφθεί το Κολυμβητήριο της Χαλκίδας προκειμένου να συμφωνήσει με τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ και να κλείσει από τώρα διαδρομές για τα γκρουπ των τουριστών που θα έρθουν στην Εύβοια.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο ΔΟΑΠΠΕΧ, με τις εκδηλώσεις αλλά και τις αθλητικές διοργανώσεις που αναλαμβάνει, έχει καταφέρει να πολλαπλασιάσει τους επισκέπτες της πόλης και να προσελκύσει σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες απ όλο τον κόσμο, οι οποίοι, διακινούν τουρίστες, όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

O Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*