Υποψήφιος Δήμαρχος Ερετρίας ο γιατρός Σταμάτης Καρράς

Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ερέτριας ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Η ΕΥΒΟΪΚΉ ΠΟΛΙΤΕΊΑ είναι η κίνηση των Πολιτών, που βλέπουμε ξεκάθαρα την ανάγκη, για έναν εντελώς διαφορετικό προσδιορισμότης τοπικής αυτοδιοίκησης, στην σημερινή εποχή. Η ΕΥΒΟΪΚΉ ΠΟΛΙΤΕΊΑ, ανοίγει νέους ορίζοντες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από μια προσέγγιση, αναπτυξιακή και ταυτόχροναποιοτική, που αρμόζει σε ένα σύγχρονο τουριστικό δήμο ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, που παραμένουν προκλητικά αναξιοποίητοι σε βάθος δεκαετιών, με αιχμή την ανάπτυξη πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος, τον πολεοδομικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό, εφαρμόζονταςσύγχρονη τεχνολογία, διοικητική και επιχειρηματική οργάνωση σε όλα τα επίπεδακαι πάντα με σεβασμό στην ιστορική φυσιογνωμία του τόπου και ευαισθησία στην ποιότητα ζωής και στις κοινωνικές ανάγκες.

Η ομάδα που στελεχώνει την ΕΥΒΟΪΚΉ ΠΟΛΙΤΕΊΑ, έχει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία, έχει ήδη δουλέψει και προετοιμάσει ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, με όραμα και φιλοδοξία, με ανθρώπους άξιους, ικανούς και αποφασισμένους να εργαστούμε σκληρά, για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΤΟΠΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ και τον ΔΉΜΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ. Απαρτίζεται από νέα πρόσωπα με ανοιχτά μυαλά, που γνωρίζουν τα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου μας, που ξέρουν και μπορούν να προσφέρουν ΛΥΣΕΙΣ, με τεχνογνωσία ο καθένας στο χώρο του.

Συνδημότισσες & συνδημότες, είμαστεΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΙ: Να ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΜΕ το ΧΘΕΣ. Να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ το ΣΉΜΕΡΑ. Να ΣΧΕΔΙΆΣΟΥΜΕ το ΑΎΡΙΟ. Παντού. Στη γειτονιά μας. Σε κάθε άκρη του δήμου μας. Στην Σέττα, στην Αμάρυνθο, στο Γυμνό, στη Άνω Βάθεια, στην Καλλιθέα, στη Ερέτρια. Θέλουμε μια ΠΌΛΗ/ΚΟΙΝΩΝΊΑ υπόδειγμα, ΕΝΩΜΈΝΗ, ΠΟΛΥΔΙΆΣΤΑΤΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ. Θέλουμε ΕΥΜΆΡΕΙΑ και ΕΥΖΕΙΝ, να ξαναφέρουμε τον ΤΌΠΟ ΜΑΣ, στην κορωνίδα της ΕΥΒΟΙΑΣ.

Θέλουμε να γίνουμε το ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ! Με αφοσίωση στο δήμο μας. Με προσήλωση στους στόχους μας. Με αυθεντικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Με σεβασμό στους συνδημότες μας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΑΦΘΑΡΤΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΣΤΟΙΒΑΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΗ!

Με εκτίμηση Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας

Σταμάτης Καρράς

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*