Ο Αλ. Θεοδώρου στοχοποίησε την Κλαίρη Κατσαρή

Με απροκάλυπτο τρόπο, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλ. Θεοδώρου, στοχοποίησε την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή, γιατί η γυναίκα δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κύμη εν όψει της επικείμενης κακοκαιρίας, αποκρύπτοντας μάλιστα το γεγονός ότι τον είχε ενημερώσει τηλεφωνικά για την απουσία της, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας η μητέρα της!!!
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Κύμη την Παρασκευή παρουσία του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου Κώστα Δημά και του Αντιδημάρχου Κύμης Αλ. Θεοδώρου και είχε ως θέμα την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από την κακοκαιρία.
Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλ. Θεοδώρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviavima.com δήλωσε:

Στην δήλωσή του ο Αλ. Θεοδώρου απέκρυψε ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό είναι η τηλεφωνική συνομιλία που είχε το ίδιο πρωί με την πρόεδρο της Τ.Κ. Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή κατά τη διάρκεια της οποίας του γνωστοποίησε ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας η μητέρα της.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος κατέστησε την πρόεδρο υπεύθυνη, εάν υπάρξουν προβλήματα από την κακοκαιρία στον Οξύλιθο, λες και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει η πρόεδρος εν όψει της κακοκαιρίας.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook την σχετική δήλωση, την οποία στην συνέχεια κατέβασε όταν η Κλαίρη Κατσαρή του απάντησε δημοσίως ως εξής:

Το περιστατικό αποτελεί μια σαφέστατη ένδειξη του τρόπου λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, η οποία στοχοποιεί τα πρόσωπα που δεν της αρέσουν. Μάλιστα, η κα Κατσαρή έχει γίνει στόχος εδώ και χρόνια, καθώς ανήκει στην παράταξη του Δημήτρη Θωμά.

Παρατίθεται ολόκληρο το ρεπορτάζ του eviavima.com

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*